Sziasztok!
Ma 36,85-öt mértem! És még nem jött meg! Most nem tudom mi van,nem tudom mikor kellene jönnie,mert eddig mindig két hét után jött meg,ugyanazon a napon,amikor az első megemelkedett hőjű napom volt! De még semmi! Nem is bánom! :) Ne is jöjjön! :) De nem érzek semmit,azt sem,hogy terhes lennék,úgyhogy szerintem nem is vagyok az! Azt mondják a nők ezt megérzik! Hát én nem érzek semmit! Nem is nagyon reménykedem,tesztelni sem akarok!
Sziasztok!
Nálam sincs semmi változás, se menzi (igaz, elvileg még van két nap addig), se egyéb tünet.
Sziasztok!
Hát nekem mensi sehol,viszont a hőm esett 1 tizedet! 37,5 lett ma reggelre,és még ülve is nagyon szédülök,tehát holnap már biztos megjön! Nálam a reggeli,illetve de-i rosszullét az sajnos premens tünet! :(
Sziasztok!
Nálam még mindig semmi változás! Semmi jele a menzinek, de ez nem jelenti azt, hogy holnap nem jön meg. örülnék neki, ha nem jönne!
Sziasztok!
Nekem még nem jött meg. Elvileg ma kellett volna. Semmit nem érzek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!