Kb 5 nap van a nem vártig,37 a hőm, a tegnap volt egy pár apró szúrka utána meg egy nagy. Lehetett a beágyazódás?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 15:28
1/11 anonim válasza:
Bármi lehetett. Nekem menzesz előtt is van, hogy szurkál a hasam. Mindenesetre szorítok!
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Jó lenne ha baba lenne a dologban:)
2012. aug. 13. 17:00
3/11 anonim válasza:
Azóta éreztél valamit? Mikor tesztelsz?
K.
4/11 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a 28-ik nap, reggeli hőm 36.8, meg olyan "mintha megjön érzésem"van, de már vagy 4 napja:) Ilyen soha nem volt még. Mindig a nem várt előtti délután jelentkezett hogy meg akar jönni. Hétvégén tesztelek egyet:)
2012. aug. 15. 17:32
5/11 anonim válasza:
Ha holnapra nem várod, akkor nyugodtan csinálhatsz egy tesztet... drukkolok Neked!!! :)
Írj ám!
6/11 A kérdező kommentje:
28-30 naposak a ciklusaim, azért gondoltam hogy várok hétvégéig:) De írok mindenképp:)Szerinted az ovuteszt lehet jósteszt?
2012. aug. 15. 17:50
7/11 anonim válasza:
Igen, szerintem lehet. De csak akkor értelmezhető, ha a 5 nappal a nem várt előtt már csinálod. Reggel az első vizeletből:)
8/11 A kérdező kommentje:
Na holnap elkezdem akkor:) Kiderül mit mutat:)
2012. aug. 15. 20:06
9/11 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de szerintem már nem biztos, hogy jósolni fog :)
Hamar itt a hétvége, holnap már csütörtök!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!