Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon tényleg ez a sorsom?...

Vajon tényleg ez a sorsom? Már kezdek eléggé reménytelen lenni! Többi lent

Figyelt kérdés
3 éve szeretnénk babát, volt 2 missed ab műtétem. Orvos szerint nincs gond, tessék próbálkozni(férjem 34 én 26 vagyok). Az a baj, hogy félek az újabb tragédiától és nem is nagyon akar jönni a baba(február óta próbálkozunk újra).Szerintetek lesz valaha gyerekem?Vagy mondjak le róla?
2012. aug. 13. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkáb legyél optimistább, és ne rágódj sokat a témán, ne húzd le magad szellemileg ezzel. Koncentrálj a lehető legjobban a munkádra és a párodra, és bízz a sikerben. Tapasztalatból mondom, hogy nem jó rágörcsölni. Én 2 évet pazaroltam el emiatt.
2012. aug. 13. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam,mint te.Aztán 3 év próbálkozás,és egy lombik után feladtam.Rá egy hétre elmentünk bulizni,kicsit felszabadulni,élni,és hát mi tagadás kicsit többet ittunk a kelleténél.Hazamentünk,összebújtunk,és összejött a baba:)))1 hetes,és én vagyok a világ legboldogabb embere:)
2012. aug. 13. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Ne félj! :) Ha minden oké veletek, jönni fog az a baba! Egy ismerősöm 3 méhenkivüli után esett valóban teherbe, el se akarták hinni, mikor a doki a méhében mutogatta a petezsákot...De a 2- 3- méhenkivülije után is azt mondta, h amíg van petefészke, és méhe....ő bizony nem fogja feladni! :) És mostmár 2 éves a kislánya :) /ja és senki nem tudta megmondani, h az első három miért volt méhenkivüli?/

2012. aug. 13. 10:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Próbálok pozitívan gondolkodni, de sajnos nem igazán megy. Férjem anyja csomószor beszólogat, hogy lehet élni gyerek nélkül is, xy-nak se lett gyereke, meg ilyeneket. Ez nekem nagyon fáj.
2012. aug. 13. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Össze fog jönni a baba, ne adjátok fel! Az idióta beszólogatók meg hagyjanak békén, küldd el a francba!
2012. aug. 13. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyrészt keress egy másik orvost, és ha így folytatod tényleg nem lesz babád, inkább legyél boldog. :)
2012. aug. 13. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Kivizsgáltak téged? Hormonok, IR, véralvadási faktorok?

Nekem egy missed ab és egy méhen kívüli után született egy kisfiam. Vele csak Utrogestant szedtem, de amikor a tesóval próbálkoztunk folyton pozitívakat teszteltem, de nem tudott a baba megtapadni. Az egyiknek sikerült picit tovább kapaszkodni, de végül missed ab lett megint a vége. Ezután kezdtek kivizsgálni, de csak a hormonokig jutottunk el, mert megint terhes lettem. Ekkor már szedtem Bromocriptint, pedig nem volt magas a prolaktin szintem, de tej jött nyomásra a mellemből. A dokim felírt még Astrix-ot, ami enyhe véralvadásgátló, ez segítheti a beágyazódást és megtapadást, és szedtem még Utrogestant. Így megmaradt a baba, már 1 éves nagylány.

Szóval 5 terhességből van 2 gyerekem, ha csak azokat számolom, amiket műtéttel kellett befejezni, de soha nem jutott eszembe, hogy feladjam. Te se add fel! Lesz majd babád és Ő feledtet majd veled minden rosszat.

2012. aug. 13. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Kivizsgálások megvoltak? Harmadik napi hormonsor ? 21. napi progi szint? terheléses cukor és inzulinvizsgálat?
2012. aug. 13. 12:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a legdurvább,h.3 orvosnál voltam(magánnál is),hiába mondogattam a kivizsgálást,egyikőjük se tartotta indokoltnak.Petefészkek,méh rendbe,pco gyanú nincs.3-4 vetélés után kezdik a kivizsgálást .Nem csinálnak velem semmit.
2012. aug. 13. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor keress egy rendes orvost vagy menj el egy magánlaborba és ott csináltasd meg.
2012. aug. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!