Vajon tényleg ez a sorsom? Már kezdek eléggé reménytelen lenni! Többi lent
Szia!
Ne félj! :) Ha minden oké veletek, jönni fog az a baba! Egy ismerősöm 3 méhenkivüli után esett valóban teherbe, el se akarták hinni, mikor a doki a méhében mutogatta a petezsákot...De a 2- 3- méhenkivülije után is azt mondta, h amíg van petefészke, és méhe....ő bizony nem fogja feladni! :) És mostmár 2 éves a kislánya :) /ja és senki nem tudta megmondani, h az első három miért volt méhenkivüli?/
Kivizsgáltak téged? Hormonok, IR, véralvadási faktorok?
Nekem egy missed ab és egy méhen kívüli után született egy kisfiam. Vele csak Utrogestant szedtem, de amikor a tesóval próbálkoztunk folyton pozitívakat teszteltem, de nem tudott a baba megtapadni. Az egyiknek sikerült picit tovább kapaszkodni, de végül missed ab lett megint a vége. Ezután kezdtek kivizsgálni, de csak a hormonokig jutottunk el, mert megint terhes lettem. Ekkor már szedtem Bromocriptint, pedig nem volt magas a prolaktin szintem, de tej jött nyomásra a mellemből. A dokim felírt még Astrix-ot, ami enyhe véralvadásgátló, ez segítheti a beágyazódást és megtapadást, és szedtem még Utrogestant. Így megmaradt a baba, már 1 éves nagylány.
Szóval 5 terhességből van 2 gyerekem, ha csak azokat számolom, amiket műtéttel kellett befejezni, de soha nem jutott eszembe, hogy feladjam. Te se add fel! Lesz majd babád és Ő feledtet majd veled minden rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!