Ha pcos lennék azt az ultrahang kimutatta volna?
Szerintem a kérdező nem a babát, hanem a betegséget kérdezte...
Nincs tapasztalatom, sajnos. De mivel ez a munkájuk, ebből szereztek diplomát, észre kell, hogy vegyék.
Szia!
Én pcos-s vagyok. Szerintem nálad is látnia kellett volna egyértelműen, ha cisztásak a petefészkeid. Feltéve, ha nézte a petefészkeidet. Hüvelyi uh-gal ez abszolút látható. Az, hogy ilyen tüneteid vannak, nem feltétlen jelenti, hogy pcos-d van. Lehet bármilyen más hormonprobléma is. Hormonvizsgálaton voltál? Ha a LH/FSH aránya 2 felett van, az is lehet jele a pcos-nak.
hát az előző válaszolóvagy nem olvasott végig,vagy nem tudja mi a PCO,mindegy :D
szóval nem tuti hogy meglátja, hormonvizsgálat és a többi tünettel szokták felállítani a tuti diagnózist,bár nekem látták UH-n is meg a vérből is,illetve az inzulinom se jó,de ha ilyenre gyanakszol sztem mondd meg a dokinak hogy ilyen és ilyen tüneteid vannak,hátha könnyebb lesz rávezetni:D
Ezt mintha én kérdeztem volna... :-)
Mi 1,5 éve próbálkozunk, januárban volt 2 pozitív tesztem, de rögtön pecsételés, és nem maradt meg, megjött. Akkor voltam dokinál, aki hasi UH-t nézett. Méreteket, petefészekét is megnézte, akkor én is remélem, hogy látnia kellett volna! Ha nem látta, remélem, nincs is! Amúgy nekem is kicsit több szőröm van az arcomon oldalt, illetve elég pihés (már majdnem szőr) az állam, nyakam, derekam is, de tinikorom óta. Lehet, hogy ez alkati sajátosság? PCOS esetén a semmiből jönnek elő pl. a szőrök? A mensim a gyógyszer alatt rendben volt, azóta a cickafark+palástfű teával van rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!