Volt már így babás valaki? 1-2 nap késéssel megjött a mensim, de csak 3 napig tartott és gyengébb volt, mint szokott . A vége már csak barnázás.
Az előző mensim június 12-től volt 17-ig. A mostani július 15-től 17-ig. Gyengébb volt, mint szokott. Mióta nincs, feltűnt, hogy hőemelkedésem van folyamatosan (kb 37 fok egész nap), a szám íze fura. A melleim nagyobbak (párom jegyezte meg először), a hasam meg fel van puffadva és ég a gyomrom úgy kb két hete .. szinte mindegy mit eszem, utána gyakran ég! Álmos is vagyok és eléggé lusta is ... :-) tegnap este teszteltem és egy halvány 2. vonal is előtűnt, úgy a 10. perc környékén! Érdemes reménykednünk a babócában? Pár nap múlva teszteljek, reggeli elsőből? Aki járt hasonlóképpen, légyszi írjon! Köszi
Asszem ma lennék 5+4, ugye?
még kérdezed? ezek babás jelek föleg a pozi teszt, valamelyik reggel csinálj tesztet akkor koncentráltabb a vizelet jobban látni elsö pisiböl.. baba van hidd. el, amugy van hogy ilyenkor néha ugyanigy megjön.. de én a pozi után nagaon reménykednék. ha a vérzésed nem volt erös vagy darabos akkor nem lehet vetélés. már pedig baba van mert nem volt ilyen, gratulálok, ird majd meg hogy mit tesztelsz reggel:)
32
Szia! A 4.terhességemet észre se vette a doki,pedig már a 3.hónapban voltam.Megvolt a menzim,csak nem sok,egyik hóban 1-2 napig,a másikban 5 napig is!Megcsinálta a rákszűrést,mindent rendben talált!Aztán már gyanúsan nőtt a hasam,akkor vettem 1 tesztet és + volt!Visszamentem,hogy nézzen meg UH-n!Hát csodálkozott is!A baba a beleim mögött volt elbújva,azért nem érezte!
Előfordul ilyen ritka eset,úgyhogy tesztelj csak nyugodtan!Sok boldogságot kivánok!
Sziasztok!
Ma hajnalban teszteltem és ugyanolyan a teszt, mint korábban, nem erősödött a 2. vonal! De szintén megjelent ... nem szellemcsík, de halvány ... szerintem nincs baba :-( Amúgy Medi labbal teszteltem mindkettőt ... hát ez van! További kellemes nyarat Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!