Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőszakértő lányok, kérlek...

Hőszakértő lányok, kérlek Benneteket megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

Most mérem másodszor, múlt hónapban nem volt ennyire alacsony. Nem létezik, hogy ilyen korán legyen az ovuláció. Valami hormonzavarom lehet?

[link]

2009. júl. 21. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond. Egyszerűen több benned az ösztrogén, mint a múlt hónapban.

De ez még nem pé. Pár kérdéssel lejjebb írtam, hogy pé akkor van, amikor elindul felfelé a hőd, neked meg még csak leesik. A tüszőrepedés után a hőmérsékletnek 5 napon belül legalább 0,2 fokot emelkednie kell. Akkor lehetsz benne biztos, hogy volt tüszörepedésed, ha a hömérséklet legalább 4 napon keresztül az alaphőd felett marad. Ebben az esetben a tüszörepedés néhány nappal elötte történt.

Egyszóval: a tüszőrepedés azon a napon lesz, amelyiken ELINDUL FELFELÉ a hőd, és tartóüsan fenn is marad. Ezt a görbéből mindig csak utólag lehet megállapítani, előpre maximum csak tippelni lehet.

Itt a múlt havi görbém:

[link] Volt benne két téves riasztás is, a 7. és a 10. ciklusnapon. Mégis csak a 14. ciklusnapon ovuláltam, mert akkor kezdett el felfelé menni a hőm.

2009. júl. 21. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! :)
2009. júl. 21. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Mégegy kérdés. Az mit takar, hogy több az ösztrogén. Az utalhat valamire vagy van jelentősége?
2009. júl. 21. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Normáéis, ne aggódj miatta. A babaváró nők itt is azért isznak gyógyteákat, mert azoknak az ösztrogéntartalma serkenti a peteérést és előbbre hozza a tüszőrepedést.

Minden a babavárásról: [link]

2009. júl. 21. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehiszen ez a görbe ez tök jó!Le is kell mennie,hisz be kell állnia az alaphőre.Az ovu akkor van,amikor felfelé megy a hő.Nézd csak meg az én görbémet!Nekem is szépen lement a mensi vége után a 9. napon,ahogy illik,de mégsem ovuláltam,csak a 18.napon,szerintem szépen látszik.Semmi baj,eddig olyan a görbéd,mint a nagy könyvben,ne izgulj;)
2009. júl. 21. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Hopsz,a görbe lemaradt,bocsi,itt van:)

[link]

2009. júl. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!