Jókor voltunk együtt, vagy lekéstük a PÉ-t?
A 13. napon esett a hő, ez az előjel.
A 14. napon indult meg felfelé, ez az ovuláció napja. Ekkor szabadult ki a petesejt, ami 24 óráig életképes.
Az első szeretkezés másnap volt, amikor a petesejt már nem élt.
De ez az én véleményem. Ultrahangon nem láttam, hogy mikor szabadult ki a pete a tüszőből. Megeshet, hogy nem akkor, hanem előtte vagy utána, egyetlen görbéből sem lehet ezt 100%-ra megállapítani. Pl előfordulhat, hogy a kérdező csak később reagált a kiszabaduló progeszteronra, és már napokkal a 14. ciklusnap előtt megvolt az ovulációja. És az is lehet, hogy a 14. nap csak egy próbálkozás volt a szervezete részéről, a pete meg csak a 15. vagy a 17. napkn szabadult ki. Nem tudhatjuk, egyszerűen nem tudhatjuk.
Én simán abból szoktam kiindulni, amit a babatervezők honlapján olvastam: amelyik nap a hő elindul felfelé, legvalószínűbben az az az ovuláció napja. Ez meg a görbén a 14. nap.
De a kérdezőt nem akarom lelohasztani. lehet, hogy sikerült nekik. Én mindenesetre drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!