Ma reggel negatívat teszteltem,4 napja késik. Lehet, hogy mégsem baba?
Figyelt kérdés
Mellbimbóim nagyon érzékenyek,fájnak. Reggel nincs rosszulétem, csak picit szédülök,émelygek. Mindjárt megjön érzésem sokkal gyengébb, mint általában szokott lenni, és főleg pici szúrkálást érzek a jobb petefészkemnél. Semmi folyásom nincs,és nagyon sűrűn kell pisilnem, pedig kevés folyadékot iszom. A ciklusom 30 napos, és január óta napra pontos. Lehet, hogy most csak késik, és mégsincs baba a dologban? :(2009. júl. 21. 09:50
1/2 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak kevés még a hcg. Olvass utána itt az oldalon, többeknek lett a második teszt pozitív.
2/2 anonim válasza:
Szerintem neked ez még lehet baba, bár nekem volt már olyan kétszer is, hogy napokig nem jött meg, nega teszt lett, rosszul voltam (hasmenés), és valószínűleg amiatt késett, mert tényleg nem volt baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!