Ki nem várja velem együtt mára?
Figyelt kérdés
Még az lenne a kérdésem, hogy nektek volt már olyan, hogy a köldök alatt úgy feszül, mintha 2 felé húzták volna?2009. júl. 21. 09:44
1/19 anonim válasza:
Szia! Én is a mai napra nem várom. Különösebb tünetem nincs, csak annyi, hogy tudat alatt érzem hogy megjön:( Neked van görbéd? Enyém: [link]
2/19 anonim válasza:
Én is mára nem várom, nekem csütörtök óta mindjárt megjön érzésem van. Melleim jó duzzadtak, csak ennyi. Mikor tesztelsz?
3/19 anonim válasza:
2. vagyok itt az én görbém is: [link]
4/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Én nem mérem a hőmet, mert hol éjszakás vagyok, hol délelőttös és akkor nem tom, hogy hogy kéne mérnem. Tesztelni nem merek , mert félek a negatív tesztől, de egyébként, még nem jött meg. :)
2009. júl. 21. 12:54
5/19 anonim válasza:
2. vagyok. Mizujs? Nekem még mindig semmi.
6/19 A kérdező kommentje:
Nekem se. De egyre többet kell pisilnem, nem értem, hogy miért.
2009. júl. 22. 14:33
7/19 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem megjött mint mindig:(
8/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom!!
2009. júl. 22. 20:13
9/19 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet és negatív lett. :(
2009. júl. 23. 10:40
10/19 anonim válasza:
Én mára nem várom, a hőm ma visszaesett, ez tuti mensi. Sajna. Ha nem jön meg, 4 nap múlva tesztelj mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!