Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem várom. Még semmi....

Mára nem várom. Még semmi. Nem tudom mikor lehetett a tüszőrepedésem. Várjak jövőhétig a teszttel?

Figyelt kérdés
A melleim jó duzzadtak és érzékenyek, főleg a bimbók.
2009. júl. 21. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
ha van otthon teszted,én megcsinálnám a helyedben.Nekem menzi napján este lett pozi a tesztem.Drukk
2009. júl. 21. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:

bocs nem akarlak megbántani de: ˇ"mára nem várom még semmi" ez oké is de csak reggel 8 van:-)

Majd ha csütörtökön se jön meg akkor tesztelj. felesleges ellőni egy tesztet ma. ha egy óra mulva megjön nagyot csalodsz.

2009. júl. 21. 08:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam én is, hogy leghamarabb a hétvégén kéne tesztelni.
2009. júl. 21. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig este jön meg. Reggel nyolckor még semmi, de estére megjön, pontosan, mint a svájci óra. :-( Várj legalább holnap reggelig. Ma még spórolj a teszttel: fogd fel tesztnek azt, hogy megjön-e estig, vagy sem.
2009. júl. 21. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
ha nem tudod pontosan az ovu idejét akkor 28 nappal számolj és utána 2 nappal tesztelj, de ird meg mi lett, drukkolok, énm is igy vagyok, én holnapra nem várom.-
2009. júl. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!