Aki március 2. körül volt meg utoljára mensie, az hány hetes és hány napos ma?
Azt tudom,hogy kell kiszámolni,csak érdekelne,mert az én picim szerintem picit le van maradva a növekedésbe.
Azt is tudom,hogy nekem márc16.-án fogant,mert utána már nem tudtam együtt lenni a párommal, szóval a későbbi foganás kizárt.A doki szerint ma töltöttem a 9.hetet pont.

Írd be a google-ba, hogy szülés kalkulátor, nagyon sok oldalt kihoz! Legtöbb helyen pontosan leírja, hogy mikorra várható a baba, és most mekkorának kell lennie!
Sok boldogságot! :)

www.babaszoba.hu
ott van egy kalkulátor job oldalon, az pontosan számolja ki, és szuper leírást is ad a babáról és rólad. nem mellesleg a méreteket is odaírja, az ideálisnak mondottat legalábbis. Ha ettől kicsit eltér, nincs azzal semmi baj! ne aggódj... ha már most az elején félsz mindentől, akkor a 9 hónap végére egyenesen idegbeteg leszel :) hidd el... a terhesség nem nagy könyv szerint megy, mindenkinél minden más.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!