Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak, ha nincs pé-m?

Mit csináljak, ha nincs pé-m?

Figyelt kérdés
Már megint nem volt pém. Az a gondom, hogy mennem kéne meddőségibe hormonvizsgálatra, először a ciklus 3. napján. De könyörgöm, ha meg se jön majd, mit csináljak? Utoljára, amikor nem volt pé 3 hónapig nem mensiztem, csak gyógyszerrel jött meg. Ide meg csak olyan ciklusba lehet menni, amikor semmilyen gyógyszert nem kaptam előtte! A telefont meg nem veszik fel! Van valakinek tippje, vagy esetleg tapasztalata, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
2009. júl. 20. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Aviva-tornát ajánlják, de asszem neked erre most nincs időd.
2009. júl. 20. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igyál cickateát,szedjél barátcserje és méhpempő kapszulát,annak eredményének kell,hogy legyen!De az első hónapban ne várjál csodát,mert min.3 hónap kell ahhoz,hogy meghozza a hatását!Ha nem próbáltad még ezt az együttest,akkor itt az ideje!

Sok sikert!!

2009. júl. 21. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még próbálkozhatnál egy kicsit meddőségin kívül is. Beszélj dokival, ő meghozza a menstruációdat, utána meg ad olyan gyógyszert amitől peteérésed lesz. Ezek a teák is biztosan nagyon jók, de nem mindenkinek (jó, persze, a gyógyszer sem tuti). Kitartást és sok sikert (ja, nekem úgy jött meg mindig a menstruációm, hogy csináltam előtte egy terhességi tesztet :):):) )
2009. júl. 21. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nődokinak nincs sok értelme, mert azt mondta, hogy fél év múlva próbálhatjuk újra clostit, nehogy cisztám legyen. Magyarul addig semmit nem csinál. Amúgy már egy éve próbálkozunk és semmi, biztos, hogy van gond, csak nem tudom, hogy csak velem vagy a férjemmel is. Majd kiderül.
2009. júl. 21. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok,aki a cickát,barátcserjét és méhpempőt ajánlottam.A férjeddel szedessél Supradinf-et vagy Fer14-et!Nekem a 4.terhességem nem akart összejönni,azt 8 év után ezeket kezdtük szedni és most már 3éves a kisfiam!

Próbáld meg,hátha összejön igy nektek is!Én közben ittam még a kamilla-körömvirág teát is!Kitartás!

2009. júl. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!