Fajhat a hasam ha terhes vagyok, ugy ahogyan a menszi elott szokott?
3 napja ugy faj a hasam, mint ahogyan menszi elott szokott. Maskor kb. 1 napot faj es megjonn. Most miert keshet?
Befolyasolhatja-e a palastfu tea fogyasztasa?
Az elozo honapban csak 2 napos volt a menszim ( 5 nap helyett). Bizakodhatok vagy ez termeszetes?
Igen fájhat, mert növekedik a méhed és épp úgy terhelődnek a méhszalagok, mint menzi idején..ez minden növekedési szakaszban előfordulhat!
Ha erős szúrós görcsöd van , esetleg vérzés, menj orvoshoz.
Szia. Nekem néhány napja fáj a hasam. Sokat az egész hasam, de sokat a méhemnél. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy vagy egy órán keresztül fájt, szinte görcsölt. Ma is fájt. Van egy kis székrekedésem is, viszont én a 17. napon vagyok, de szerintem nagyon korán volt peteérésem, a 7. nap körül. Neked mi a véleményed erről? Lehet babától?
Bocsi, hogy a te kérdésedbe kérdeztem bele, de neked is hasfájós panaszod van, valamilyen szinten sorstársak vagyunk most. Drukkolok neked!
Ezek szerint Te is mensi elott vagy. Szurkolok Neked hogy baba legyen. En negyon felek, hogy ez csak mensi elotti hasfajas, csak azt nem tudom hogy miert tart ilyen sokat
kb. 3 nap mulva kene megjojjon a nem vart es mar 3 napja faj. Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!