Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt és vérvétel pozitív,...

Teszt és vérvétel pozitív, ennek ellenére létezik hogy megjön?

Figyelt kérdés
holnap megyek uh ra. addig nem számítok terhesnek még ott nem látszik, ma viszont véres folyásom volt, irány a doki aki lerázott gyorsan hogy nem számítok terhesnek még nem látszik uh-n. addig nem is kezelhet. holnap menjek és kész. de ha baba mi van ha elmegy? most nem tudom mit csináljak.. mi lehet?
2009. júl. 20. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Másik doki. Azonnal. Ezt meg otthagyni sürgősen. ha most nem vesz komolyan, akkor később se fog, a baba meg elköszönhet.
2009. júl. 20. 13:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress gyorsan másik orvost.Nem véletlelnül volt pozi mindkét teszt.
2009. júl. 20. 13:22
 3/18 A kérdező kommentje:
vérvételen is poz. volt. de most nemtudok dokihoz menni másikhoz. majd csak holnap. de akkor meg megyek uhra és majd kiderül..
2009. júl. 20. 13:27
 4/18 A kérdező kommentje:
félek nagyon.. nem tudom mi lehet..most mitévő legyek?
2009. júl. 20. 13:29
 5/18 anonim ***** válasza:
Mennyire volt erős a vérzés?Csak maszatol?Élénk piros v csak barnás? Sztem pihenj amennyit csak tudsz és igyál egy jó adag palástfű teát meg este is,hátha csak kevés kicsit a progeszteron.Jaa és minél előbb másik doki!!!
2009. júl. 20. 13:40
 6/18 anonim ***** válasza:
az ügyeletre se tudsz bemenni? az mindenhol van, vagy egy vadidegen maszek is jo...
2009. júl. 20. 13:43
 7/18 A kérdező kommentje:
sok és barna a vérzés.. mensi? vagy ez mitől van?
2009. júl. 20. 13:46
 8/18 A kérdező kommentje:
a doki azt mondta még uh-n nem látszik terhesség akkor nincs is és addig nem tudja a vérzést kezelni. de legalább uhra el küldhetett volna...most ki kell várni a holnapot.
2009. júl. 20. 13:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha csak barna akkor nyugi! Ne idegeskedj, azzal is ártasz! Holnapnál előbb nem tehetsz semmit és kiderül! Pihenj amennyit csak tudsz.
2009. júl. 20. 13:59
 10/18 anonim ***** válasza:
Vegyél be magnéziumot, pihenj és próbálj meg megnyugodni. Sokat most nem nagyon tehetsz! Nagyon drukkolok!
2009. júl. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!