Teszt és vérvétel pozitív, ennek ellenére létezik hogy megjön?
Figyelt kérdés
holnap megyek uh ra. addig nem számítok terhesnek még ott nem látszik, ma viszont véres folyásom volt, irány a doki aki lerázott gyorsan hogy nem számítok terhesnek még nem látszik uh-n. addig nem is kezelhet. holnap menjek és kész. de ha baba mi van ha elmegy? most nem tudom mit csináljak.. mi lehet?2009. júl. 20. 13:17
1/18 anonim válasza:
Másik doki. Azonnal. Ezt meg otthagyni sürgősen. ha most nem vesz komolyan, akkor később se fog, a baba meg elköszönhet.
2/18 anonim válasza:
Szerintem is keress gyorsan másik orvost.Nem véletlelnül volt pozi mindkét teszt.
3/18 A kérdező kommentje:
vérvételen is poz. volt. de most nemtudok dokihoz menni másikhoz. majd csak holnap. de akkor meg megyek uhra és majd kiderül..
2009. júl. 20. 13:27
4/18 A kérdező kommentje:
félek nagyon.. nem tudom mi lehet..most mitévő legyek?
2009. júl. 20. 13:29
5/18 anonim válasza:
Mennyire volt erős a vérzés?Csak maszatol?Élénk piros v csak barnás? Sztem pihenj amennyit csak tudsz és igyál egy jó adag palástfű teát meg este is,hátha csak kevés kicsit a progeszteron.Jaa és minél előbb másik doki!!!
6/18 anonim válasza:
az ügyeletre se tudsz bemenni? az mindenhol van, vagy egy vadidegen maszek is jo...
7/18 A kérdező kommentje:
sok és barna a vérzés.. mensi? vagy ez mitől van?
2009. júl. 20. 13:46
8/18 A kérdező kommentje:
a doki azt mondta még uh-n nem látszik terhesség akkor nincs is és addig nem tudja a vérzést kezelni. de legalább uhra el küldhetett volna...most ki kell várni a holnapot.
2009. júl. 20. 13:48
9/18 anonim válasza:
Ha csak barna akkor nyugi! Ne idegeskedj, azzal is ártasz! Holnapnál előbb nem tehetsz semmit és kiderül! Pihenj amennyit csak tudsz.
10/18 anonim válasza:
Vegyél be magnéziumot, pihenj és próbálj meg megnyugodni. Sokat most nem nagyon tehetsz! Nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!