Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindegy, hogy hánykor mérem a...

Mindegy, hogy hánykor mérem a hőmet, csak ugyanabban az időben legyen?

Figyelt kérdés
Álltalában 9kor kelek,mindennap,mert nem dolgozok,gyeden vagyok a fiammal.Van amikor 8:50-et mutat az óra,van hogy 9:15-öt,de ennyi csúszás van csak.Eddig minden rendben volt,méregettem a hőmet,azonban ma felébredtem fél 8kor egy zajra,de nem keltem fel,csak kíváncsiságból megmértem a hőmet,ami 36.5 volt,majd visszaaludtam.Ezután a szokott időben,pontosan 9:07 kor ébredtem,újra mértem,és 36.7 volt,mint az ezt megelőző napokon.Itt már olvastam olyat,hogy hajnalban kell mérni.Ezekszerint akkor hiába mérem mindig ugyanakkor,a 9 óra már késő?Segítsetek,nem értek hozzá,ez az első hőmérős hónapom!Köszönöm.
2009. júl. 20. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A peteérés általában hajnalban történik, ezért érdemes minél korábban megmérni,mindig ébredésnél.De anélkül,hogy mocorognál, járkálnál stb.Ez legyen az első mozdulat.
2009. júl. 20. 12:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ágyam mellett van a hőmérő,mielőtt kinyitom a szemem,már nyúlok is érte,és amíg mérek,addig ébredezek,nyitogatom a szemem,stb.Szóval ez az első,csak ugye nem hajnalban,hanem 9 körül,mikor kelek.
2009. júl. 20. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia ugy tudom hogy a hajnali órákban mutatja ki mindig a legjobban /én mindig negyed 5 kor mértem igy nagyon szépen látszott/de volt itt olyan csajszi aki 10 kor kelt és akkor mérte sztem mindegy mikor méred csak egy időben kell.Nekem is az első hőmérős hónapban és egyben az első próbálkozás is volt össze jött a baba kivánom neked is ugy legyen.Első próba nektek is amugy is?

9+6 napos km.

majd irj hátha valamit tudok azért segiteni de bitzi fognak még irni anni nekem is nagyon sokat segitettek a lányok...van mikor hetente raktam fel a görbét...:-))És tökjól esett hogy mikor babás lettem annyian izgultak értem és összejött...

2009. júl. 20. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, mikor, csak egyidőben legyen.

A testednek van egy bioritmusa, amit befolyásol a fény is. Reggel kilenckor mindenképpen magasabb a hőd, mint hajnali ötkor, mindegy, hogy mikor ébredsz és mikor kelsz. De ha mindig reggel kilenckor ébredsz és akkor méred, akkor a mérési eredmények EGYMÁSHOZ VISZONYÍTVA kiadják a pontos görbét.

Én ezért szoktam hajnalban mérni. Egyrészt akkor a legalacsonyabb, másrészt hajnalban mindig ágyban vagyok, nincs olyan, hopgy egyik nap 9-kor kelek, másik nap meg felriaszt a postás fél 8-kor.

2009. júl. 20. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi,aranyos vagy.Nekem ez az első hőmérős,ovutesztes hónapom,a férjem külföldön dolgozik.Épp aznap jött haza,amikor be van jelölve a görbén az együttlétünk,délután már pozi lett az ovuteszt,és másnap is,majd harmadnapra felment a hőm is.A többi együttlétet nem jelöltem,mert akkor óvszert használtunk,ugyanis kislányt szeretnénk,és állítólag pé előtt 2 nappal kell együttlenni.Van egy 2.5 éves kisfiunk.A férjem nagyon kiszámolta,mikor kell hazaérnie:))Pont akkor voltunk 2 nappal pé előtt.A görbém és az ovuteszt is jelzett pé-t,hát nem tudom,a kettő együtt csak nem téved:)Csak ez aggaszt,hogy ezt olvastam,hogy hajnalban kell.Nekem az egész havi 9kor lett mérve,és ilyen lett:

[link]

2009. júl. 20. 12:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is 3. válaszoló.Sajna én későn fekszem,éjfél-1 óra.Hajnalban ha fel kéne kelnem,jajajjj,végem lenne:)
2009. júl. 20. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát kösd össze a reggel hatórai mérést egy pisiléssel, aztán aludj tovább.

Nekem a hőmérőzés, ovu teszt nem sikerült. A minimikroszkóp annál inkább. PG/53 a neve, 2500ft körül van, és csak egyszer kell megvenni az életben.

2009. júl. 20. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt a peteérés dolgot nem tudom alátámasztani, két nappal pé. előtt voltunk együtt, fiú lett. :-)
2009. júl. 20. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:

12:56 vagyok. :-)

Én se fekszem le soha éjfél előtt. de reggel ötkor a pisi felébreszt, Gyorsan megmérem, kis pisi, aztán alszom tovább.

A görbéd eddig jó, ha egy hét múlva is ilyen lesz, akkor tesztelhetsz. :-)

2009. júl. 20. 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Én nem kelek fel pisilni sem,alszok egyfolytába,a PG/53 nekem nem vált be,2 évig nézegettem,sose tudtam értelmezni,mai napig megvan,közbe a gyerek eltörte egymástól a 2 lap külön van,de én sose szerettem.Az ovuteszt nekem most első aélkalommal nagyon megbízhatónak bizonyul,hisz a hőm is alátámasztja,hogy jókor mutatta a tüszőrepedést.2 nappal pé előtt kisfiú?Na bumm,akkor ez sem jön be,nos majd kiderül,hogy egyáltalán lesz-e eredmény,még van pár napom,hisz nekem amúgy 28-29 naposak a ciklusok,de most csak a 18.napon volt tüszőrepedésem,valószínű,így kitolódik.Na majd kiderül,köszi a válaszokat csajok.
2009. júl. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!