Mindegy, hogy hánykor mérem a hőmet, csak ugyanabban az időben legyen?
Szia ugy tudom hogy a hajnali órákban mutatja ki mindig a legjobban /én mindig negyed 5 kor mértem igy nagyon szépen látszott/de volt itt olyan csajszi aki 10 kor kelt és akkor mérte sztem mindegy mikor méred csak egy időben kell.Nekem is az első hőmérős hónapban és egyben az első próbálkozás is volt össze jött a baba kivánom neked is ugy legyen.Első próba nektek is amugy is?
9+6 napos km.
majd irj hátha valamit tudok azért segiteni de bitzi fognak még irni anni nekem is nagyon sokat segitettek a lányok...van mikor hetente raktam fel a görbét...:-))És tökjól esett hogy mikor babás lettem annyian izgultak értem és összejött...
Mindegy, mikor, csak egyidőben legyen.
A testednek van egy bioritmusa, amit befolyásol a fény is. Reggel kilenckor mindenképpen magasabb a hőd, mint hajnali ötkor, mindegy, hogy mikor ébredsz és mikor kelsz. De ha mindig reggel kilenckor ébredsz és akkor méred, akkor a mérési eredmények EGYMÁSHOZ VISZONYÍTVA kiadják a pontos görbét.
Én ezért szoktam hajnalban mérni. Egyrészt akkor a legalacsonyabb, másrészt hajnalban mindig ágyban vagyok, nincs olyan, hopgy egyik nap 9-kor kelek, másik nap meg felriaszt a postás fél 8-kor.
Köszi,aranyos vagy.Nekem ez az első hőmérős,ovutesztes hónapom,a férjem külföldön dolgozik.Épp aznap jött haza,amikor be van jelölve a görbén az együttlétünk,délután már pozi lett az ovuteszt,és másnap is,majd harmadnapra felment a hőm is.A többi együttlétet nem jelöltem,mert akkor óvszert használtunk,ugyanis kislányt szeretnénk,és állítólag pé előtt 2 nappal kell együttlenni.Van egy 2.5 éves kisfiunk.A férjem nagyon kiszámolta,mikor kell hazaérnie:))Pont akkor voltunk 2 nappal pé előtt.A görbém és az ovuteszt is jelzett pé-t,hát nem tudom,a kettő együtt csak nem téved:)Csak ez aggaszt,hogy ezt olvastam,hogy hajnalban kell.Nekem az egész havi 9kor lett mérve,és ilyen lett:
Hát kösd össze a reggel hatórai mérést egy pisiléssel, aztán aludj tovább.
Nekem a hőmérőzés, ovu teszt nem sikerült. A minimikroszkóp annál inkább. PG/53 a neve, 2500ft körül van, és csak egyszer kell megvenni az életben.
12:56 vagyok. :-)
Én se fekszem le soha éjfél előtt. de reggel ötkor a pisi felébreszt, Gyorsan megmérem, kis pisi, aztán alszom tovább.
A görbéd eddig jó, ha egy hét múlva is ilyen lesz, akkor tesztelhetsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!