Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mibe kapaszkodjak már?

Mibe kapaszkodjak már?

Figyelt kérdés
Tudom sokan vagyunk így,hogy nem jön a baba,de én már nagyon elvagyok kenődve.A menzeszem össze-vissza jön meg,rengeteget tesztelgetek,3nőgyógyász szerint egészséges vagyok,férjemmel is minden ok.Mégsem jön a babácska.Már meg van mindenünk,jól állunk anyagilag is.Idegileg kivagyok már tőle.Elmehetnénk beültetésre,de még meg várom ezt az évet,hátha csoda történik.A legrosszabb,hogy a páromon látom havonta,hogy reménykedik,aztán hogy elszomorodik.Már rég elhagytam volna magamat ha férfi lennék,mert egy elkeseredett nő vagyok,aki nem tud örülni más örömének,pedig csak egy kis babára vagyom.Más is van így vagy csak én vagyok ennyire ilyen?
2012. aug. 6. 13:43
 1/4 A kérdező kommentje:
A multkor is barátnőm ujságolva mesélte,hogy babát vár,én meg erre bezárkózva bőgtem-annyira irigyeltem,hogy annyi éves mint én és már a harmadik babája lesz.Előre felcsesződöt,hogy mi a bajom,de aztán hálisten megértette
2012. aug. 6. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Számtalan orvos után aki mind megállapította, hogy egészségesek vagyunk, bejelentkeztünk lombikra. Az első megbeszélés napján (utólag visszaszámolva) fogant meg a fiam. Teljes elkeseredés volt már nálunk is. Havonta tesztelés, pofáraesés, 2 nap sírás, újra reménykedés, újabb - teszt, stb...

Szóval kitartás és tessék tartani magad, elvégre erős nő vagy. Én úgy voltam már vele a végén, hogy majd csinálnak nekünk babát a dokik, ha nekünk nem megy. Aztán ebbe annyira belenyugodtam, hogy mégis spontán babánk lett.

Drukkolok hogy nektek is legyen mihamarabb egy csodababátok!

2012. aug. 6. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Endokrinológushoz menj, a nődokik, mégha meg is nézik a hormonokat, sokszor rámondják a rosszra hogy jó... tapasztalat.

Szeretnék tanácsot adni, meg biztatni, de épp én is mélyponton vagyok, és kb. én is írhattam volna ezt a kérdést. Nem értem a férjem hogy bír elviselni, sokkal jobban szeret mint valaha gondoltam.

2012. aug. 6. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval. Endokrinológust keress meg. Írod, hogy össze vissza jön meg, valami biztos van a háttérben.
2012. aug. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!