Mibe kapaszkodjak már?
Számtalan orvos után aki mind megállapította, hogy egészségesek vagyunk, bejelentkeztünk lombikra. Az első megbeszélés napján (utólag visszaszámolva) fogant meg a fiam. Teljes elkeseredés volt már nálunk is. Havonta tesztelés, pofáraesés, 2 nap sírás, újra reménykedés, újabb - teszt, stb...
Szóval kitartás és tessék tartani magad, elvégre erős nő vagy. Én úgy voltam már vele a végén, hogy majd csinálnak nekünk babát a dokik, ha nekünk nem megy. Aztán ebbe annyira belenyugodtam, hogy mégis spontán babánk lett.
Drukkolok hogy nektek is legyen mihamarabb egy csodababátok!
Endokrinológushoz menj, a nődokik, mégha meg is nézik a hormonokat, sokszor rámondják a rosszra hogy jó... tapasztalat.
Szeretnék tanácsot adni, meg biztatni, de épp én is mélyponton vagyok, és kb. én is írhattam volna ezt a kérdést. Nem értem a férjem hogy bír elviselni, sokkal jobban szeret mint valaha gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!