Ovulációkor milyen a nyák?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy előtte tojásfehérjés, de aznap, amikor ovuláció van, akkor milyennek kell lennie?2009. júl. 19. 20:34
1/6 anonim válasza:
Szinte vizes folyás,hogy a kis katonákat ne hátráltassa semmi!
2/6 anonim válasza:
Kedves válaszoló, ezt most komolyan mondod??? Tényleg vizes folyás van akkor? Csak mert ezt még nem hallottam.
3/6 anonim válasza:
Ez a katonás válasz engem is megnevettet :D
De amúgy tényleg igaz, hogy átlátszó és hígabb. 3,5 évig próbálkoztunk de semmi :( és amikor először tudatosan éppen akkor csináltuk.... Juhúúú XD nyomban teherbe estem.
4/6 anonim válasza:
Na most akkor már teljesen elbizonytalanodtam. Eddig úgy tudtam, hogy tojásfehérjeszerű, nyúlos valaminek kell lenni a termékeny időben. Akkor most mégsem?? Vizesnek kell lenni?
5/6 anonim válasza:
én is úgy tudtam h amikor a leg nyúlósabb akkor a legtermékenyebb a nő!akkor most már én sem nagyon értem a dolgokat!na mindegy,még jó h 2 naponta együtt vunk,így legalább nem hagyok ki értékes napokat a félreértések miatt!
6/6 A kérdező kommentje:
:) Nos, megint nem lettem okosabb... :) Akkor úgy látom, az a legjobb, ha a tojásfehérjés napokon próbálkozunk. Mindenkinek köszönöm a választ!
2009. júl. 20. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!