Milyen vizsgálatokat szoktak csinálni vetélés (ek) után?
Figyelt kérdés
Nekem az elmúlt fél évben 2 vetélésem is volt, és nem tudom, hogy érdemes lenne e már vizsgálatokba kezdeni és egyáltalán milyenekbe?2009. júl. 19. 16:19
1/1 anonim válasza:
Szia. Sajnos én is itt tartok, de nekünk másodjára nehezen jött csak össze a baba, aztán sajnos ő is elment. A nőgyógyászom genetikai vizsgálatra küldött, azt mondta jobb ha kivizsgáljuk, mint hogy a 3.babával is így járjunk.Én aug.12-én megyek genetikaira, reménykedem kiderül aminek ki kell derülnie. Egyébként ha magától nem küldött volna az orvos én kértem volna,nekem ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!