Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek sikerül a baba...

Ha valakinek sikerül a baba és fáj a melle, az pontosan mit érez?

Figyelt kérdés
Én már tüszőrepedés után vagyok.Tegnapelőttől fájnak oldalt a melleim és este sem tudok ráfeküdni.De reggelente eléggé fájnak.A mellbimbóm is fáj,de az nekem mindig szokott a peteéréstől a menszeszig.
2009. júl. 19. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez mindenkinél más érzés,ezért pontosan nem lehet megirni.Van,akinek csak feszülés jelentkezik és duzzadtabbak a mellei,van akinek pedig majd le szakadnak!

Nekem például az is kellemetlen volt,ha egy ruha hozzáért!Érzékenységtől is függ szerintem!

2009. júl. 19. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ha most voltál pé után, ez teljesen normális. Ilyenkor nem lehet megmondani, hogy sikerült e a baba. Ha nem jön meg és továbbra is lesz feszülés, akkor gyanakodhatsz.
2009. júl. 19. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:
de én csak azt kérdeztem,hogy MIT érez...mert nekem nem szokott igy fájni.egyébként 1 hét múlva kell megjönnie...
2009. júl. 19. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose fájtak a melleim mielőtt megjött. Amikor babás lettem akkor picit, aztán már a teszt után annyira, hogy éjjel felébredtem ha hasra fordultam álmomban. Érzékenyek nem voltak csak iszonyatosan fájtak. De ez mindenkinél más szerintem.
2009. júl. 19. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
"Nem szokott így fájni". Ez mindíg változó. Nekem kezdetben sosem fájt. Az elmúlt pár hónapban viszont mindíg hol erősebben hol gyengébben. Ebből még nem kell leszűrni azt, hogy baba...főleg nem ilyen korán. Már lassan mindent beképzelnek a nők...Hogy lehetne még megállapítani terhes vagy e? Sehogy...Ez nem jelent semmit. Majd ha nem jön meg és lesz pozitív teszt. Drukkolok azért nagyon. Remélem lesz baba.
2009. júl. 19. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok...amúgy nekem mindíg oldalt fájnak a melleim. Azt mondják aki terhes annak a bimbó körül érzékeny nagyon. Éget is. Érzel ilyet?
2009. júl. 19. 15:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem éget.Csak érzem a "súlyukat",ha érted mire gondolok.Olyan érzés,mintha 3 napig melltartót viseltem volna.A mellbimbóm is fáj,de szerintem az a peteérés miatt van.Az mindig fáj menszeszig.
2009. júl. 19. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Háát nem tudom. Nem akarlak hitegetni, mert ez még nem jelent babát. Normális a ciklus ezen részén amit leírtál.
2009. júl. 19. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!