Ma barnáztam és egyből dokihoz mentem aki csinált ultrahangot. Ha azt monta jól van a pici ne aggódjak?
Ügyelet én voltam a dokimhoz kedden megyünk.Ez a doki nem mondott semmit csak hogy jól van...
Nem mondta hogy vetélésem és azt sem hogy gyógyszert kéne szednem csak hogy pihenjek.
Hihetek neki vagy aggódjak?
Miért ne hihetnél neki? Jaaj, ne butáskodj már. Ha azt mondta jól van a pici, akkor jól is van.
Jövőhéten keresd fel a dokidat, ha csak benne bízol, hogy megnyugodj.
Ez egy buta kérdés!
Jobban hinném itt bárkinek mint az orvosnak!
Mi lànyom vagyunk orvosok, nem látunk beléd, mi van a babáddal!
Ha azt mondjuk aggódj akkor inkább nekünk hiszel mint az orvosnak?
Ő látta mi a helyzet, neki higgy!
Igazából azért félek mert egy olyan orvosnál voltam aki szerintem most végzett, törte a magyart mert arab volt.És lesem mérte a babát csak ránézett a babára. Azt mondta most rendben van de hogy mi lesz nem tudja.
A kezdödő vetélést látják ultrahangon?
Az nyugtat hogy azóta nem volt barnázádom csak a pocim kicsit fáj De az elvileg normális mert a méhem tágul.
A doki valószinüleg csak azt nézte meg,hogy van e szivverése a picinek. Ez a legfontosabb, de azért a méretet is mondhatta volna... De jövöhéten menj a saját dokidhoz, és mindent kérdezz meg tőle amit szeretnél. Kérhetsz utrogestant is, bár ha csak 1-2 napig tartott a barnázás, akkor valószinüleg az esedékes mensi ideje lenne. Nálam legalábbis igy volt, és ezt mondta a doki.
Ja és szedj magne b6-ot, és ne eröltesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!