A párommal elkezdtük szedni a Supradyn-t, abban a reményben, hogy ezzel hátha sikerül hamarabb teherbe esnem. Szerintetek ettől hamarabb fog sikerülni?
Nem hülyeség! Sajnos a mostani táplálkozásunk közel nem fedezi a vitamin szükségletünket!
Nekem anno azt mondta a dokim, hogy elég egy sima multivitamin, amikortól pozitívat teszteltem, akkortól meg kell a terhesvitamin, a folsav miatt, de az sem végig, csak az elején! :)
Én javasolnám még neked az e-vitamint, az vastagítja a méhnyálkahártyát!
De tény, hogy ezek a vitaminok csak akkor lendítik előre egy kicsit a dolgokat, ha amúgy egészségesek vagytok!
Nem ettől fog összejönni a babóca, csak segíthet a dolgokon!
Nyugodtan szedjétek és szeressétek egymást!! :)
Remélem hamarosan sikerül!! :)
37hkm
Anno én is kérdeztem a dokit erről,hogy szedjek-e esetleg valami vitamint, hátha!
Mondta,hogy a vitamin jó, csak a teherbeeséshez sok köze nincs, hiszen,ha olyan mértékű vitaminhiánya van valakinek,hogy azért nem jön a baba, annak már bőven vannak más tünetei is!
Későn vettem észre a kérdést, de azért válaszolok, ha nem haragszol.
Anyósommal a napokban erről beszélgettünk. Ők 6 évig nem védekeztek és nem jött össze nekik a párom. Aztán elkezdte szedni anyósom a Béres cseppet. Fél év távlatában sikerült is neki teherbe esnie. Próbáld meg! Lehet benne valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!