Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal elkezdtük szedni a...

A párommal elkezdtük szedni a Supradyn-t, abban a reményben, hogy ezzel hátha sikerül hamarabb teherbe esnem. Szerintetek ettől hamarabb fog sikerülni?

Figyelt kérdés
Használta már valaki teherbe eséshez??Nem vagyok a terhes vitaminoknak a híve,mert ki tudja mi van benne,meg a párom sem örülne annak,ha szedném.Arra gondoltunk,hogy ha szedünk vitamint,hamarabb sikerül..mert úgy olvastam,hogy a kismama szervezetében elegendő vitaminnak kell lennie,mert ha nincs,akkor nem fogan meg a baba.Meg arra gondoltunk,hogy ez hátha jót tesz a férjem spermájának is,hogy egy kicsit feltuningolja vele őket,erősebbek lesznek és ki csattannak majd az egészségtől.Vagy szerintetek ez nagy hülyeség??Vagy jól csináljuk??
2012. aug. 4. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
háát, akkor szerintem inkább válasszatok valami olyan vitamint, ami jó is....a supradyn és a patikában kapható egyéb vitaminokból szinte semmi nme szívódik fel, érdemes bemenni egy bioboltba és ott segítésget, tanácsot kérni
2012. aug. 4. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség! Sajnos a mostani táplálkozásunk közel nem fedezi a vitamin szükségletünket!

Nekem anno azt mondta a dokim, hogy elég egy sima multivitamin, amikortól pozitívat teszteltem, akkortól meg kell a terhesvitamin, a folsav miatt, de az sem végig, csak az elején! :)

Én javasolnám még neked az e-vitamint, az vastagítja a méhnyálkahártyát!

De tény, hogy ezek a vitaminok csak akkor lendítik előre egy kicsit a dolgokat, ha amúgy egészségesek vagytok!

Nem ettől fog összejönni a babóca, csak segíthet a dolgokon!

Nyugodtan szedjétek és szeressétek egymást!! :)

Remélem hamarosan sikerül!! :)

37hkm

2012. aug. 4. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a logikát, hogy azért nem akarsz terhesvitamint szedni, mert ki tudja mi van benne. A sima multivitaminba tudod, hogy mi van? Mi a különbség ebből a szempontból? Mert szerintem semmi. A terhesvitamin is multivitamin, csak kicsit más az összetétele. Nézd, ártani nem árt ha szeditek, de csodát ne várjatok tőle.
2012. aug. 4. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem írtam azt,hogy csodát várunk el a vitamin szedéstől!!!Tudomásom szerint mindketten egészségesek vagyunk.Annyi,hogy én egy kicsit vérszegény vagyok.Azért nem akarok szedni terhesvitamint(Elevit,Gravida,stb.)mert úgy hallottam h felpumpálja a babát és 4kiló körüli gyerekeket szül az aki szedi,és nem akarom,hogy az enyém is olyan nagy súllyal szülessen.Így is nehéz és fájdalmas a szülés,nem akarom még meg is nehezíteni!!Úgyhogy én csak általános vitamint szeretnék szedni.Meg ha belegondoltok,ezt csak a modern világ hozta magával,mert pl amikor minket szültek a szüleink még nem volt ,,terhesvitamin,, csak a B vitamint,+ a folsavat szedték.És még is tök egészséges gyerekek születtek,nem voltak semmilyen rendellenességek!!Szóval aki úgy van vele,hogy csak akkor lesz egészséges babája ha szedi ezeket a ,,szarokat,, akkor szerintem az nagy tévedésben és csőlátásban él.Én azt mondom,hogy szedem a Supradyn-t meg mellette eszek sok gyümölcsöt és így tuti h csak vitamint viszek be a szervezetembe és semmi mást.De aki a terhesvitamintól érzi magát és a babáját biztonságban,akkor az szedje!Nekem ez a véleményem.
2012. aug. 4. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Anno én is kérdeztem a dokit erről,hogy szedjek-e esetleg valami vitamint, hátha!

Mondta,hogy a vitamin jó, csak a teherbeeséshez sok köze nincs, hiszen,ha olyan mértékű vitaminhiánya van valakinek,hogy azért nem jön a baba, annak már bőven vannak más tünetei is!

2012. aug. 5. 05:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Későn vettem észre a kérdést, de azért válaszolok, ha nem haragszol.

Anyósommal a napokban erről beszélgettünk. Ők 6 évig nem védekeztek és nem jött össze nekik a párom. Aztán elkezdte szedni anyósom a Béres cseppet. Fél év távlatában sikerült is neki teherbe esnie. Próbáld meg! Lehet benne valami!

2012. szept. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!