Jókor voltunk együtt, vagy pont elszúrtuk?
Figyelt kérdés
A ciklusaim amúgy 31 naposak szoktak lenni, de ebben a hónapban szedtem barátcserjét. Lehet, hogy lerövidítette a ciklust, és ezzel előrébbhozta a pé-t?
2009. júl. 19. 11:33
1/4 anonim válasza:
szerintem egy gyerek nem a jókor vagyunk együtt eredménye, hanem a kölcsönös szereteté... egyetlen (véletlen) együttlétből is megfoganhat, de ha teljesítendő projektnek fogjátok fel, még lehet, hogy jó pár hónapig próbálkozhattok. szerintem lazíts egy kicsit, szeresd a párodat amikor csak lehet (a görbéd alapján akár jó is lehet) és sikerülni fog... tényleg kívánom, hogy minél hamarabb!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Teljesen igazad van, nem teljesítendő feladatnak kell felfogni, és a szeretkezéseinket nem is ehhez igazítjuk. Csak érdekel mások tapasztalata. Amúgy nagyon szeretem a férjemet! :)
2009. júl. 19. 11:52
3/4 anonim válasza:
nagyon szívesen! :) én is mértem a hőmet és tudom, hogy milyen hülye tudtam lenni tőle... inkább abbahagytam :) most sokkal könnyebb élvezni ezt az egészet. ettől persze nem könnyebb a mensit nem várni, de legalább csak 1 hetet "ront el" és nem az egész hónapomat. neked is mielőbbi babát kívánok.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jókor voltatok együtt. ( És teljesen megánügy hogy ki hogyan fogja fel a gyermeknemzést. Egymás politikai és vallási nézeteit sem szoktuk kritizálni, ezt se kéne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!