Reménykedhetek, hogy talán baba lesz?
Figyelt kérdés
Még van 4 napom a nemvártig,de nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.Nekem minden menszesz elött már legalább másfél héttel erős folyásom szokott lenni és iszonyatos derékfájás ami olyan elviselhetetlen,hogy szinte az ágybol is inkább ugy szoktam kigurulni mert annyira fáj,ilyenkor tudom,hogy sajnos meg fog jönni. Most meg teljes szárazság és semmi derékfájás a melleim fájnak,de inkább csak akkor ha hozzáérek,azt nem mondanám,hogy feszülnek inkább kicsit nagyobbak.Tegnap kora este olyan hányinger kapott el egyik percről a másikra,hogy még a tea amit ittam is kijött,aztán ahogy jött el is mult.Bár tudom,hogy ez még korai jelek,de lehetséges? Mikor teszteljek legelőször? 10én volt pé sem aznap sikerült a párommal együtt lenni.2009. júl. 19. 10:42
1/8 anonim válasza:
Szia!
Először is akkor tesztelj,ha nem jön meg a menzid,akkor halványan,de mutatni fog!Aztán,ha +,csinálj pár nap múlva mégegy tesztet,aztán,ha gondolod,menj el egy nőgyógyászhoz!Hüvelyi UH-n már látni fogja a petezsákot!
Sok sikert!
2/8 anonim válasza:
Szerintem még korai lenne érezni.Magamról tudom amikor nagyon akartam mindenféle tüneteket produkáltam, meg vettem a teszteket. Várd meg hogy megjön-e. Drukkolok!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem is még korai,mindenképp megvárom a nemvárt napot,nem szeretnék csalódni.Majd megirom az eredményt:)
2009. júl. 19. 15:23
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rágörcsölve mert van kislányunk aki minden időmet kitölti+munka+háztartás és azért ugye a páromnak is legyek toppon,tehát este ugy esek az ágyba, igy időm sincs gondolkodni.Ugy vagyok vele jön amikor jönnie kell,tehát a tüneteket se keresem vagy figyelném. Söt amennyi munkánk lenne még a nyárra valahogy kicsit ugy is érzem ha időzithetném jó lenne ha szeptember felé sikerülne. Tehát pont ezért se mondhatnám,hogy görcsösen akarnám,persze én lennék a legboldogabb ha pozitiv lenne a teszt.
2009. júl. 19. 15:34
5/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm aki drukkolt! POZITIV+++++++++
2009. júl. 23. 22:49
7/8 anonim válasza:
Szia!
Tiszta szivemből GRATULÁLOK!További jó egészséget nektek és sok boldogságot!!:)))
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2009. júl. 24. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!