Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A cickafarkfű tea miatt érzek...

A cickafarkfű tea miatt érzek néha pici nyilalásszerű fájdalmat a petefészkemnél? Vagy mitől van ez? Most másabb mint eddig most kezdtem inni ebben a hónapban ez nem baj ugye?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 09:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet éppen terhes lettél!Ha nem jön meg csinálj egy tesztet!

Szoritok,hogy baba legyen!

2009. júl. 19. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ebben a hónapban kezdtem el inni a cickát, és most már a palástfűt iszom. Nekem is szurkál a petefészkem, és már csak egy hét van a nem vártig. Remélem ezzel a módszerrel sikerül a baba :)

Szorítok neked is hogy baba legyen :)

2009. júl. 19. 11:47
 3/11 A kérdező kommentje:
én még csak a ciklusom 10. napján járok terhes tuti nem vagyok még eddig
2009. júl. 19. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg peteérésed van, és a teától érzed másmilyennek. (nekem is más...) a szúrkálások meg nem babát jeleznek (legalábbis nálam), én már hónapok óta iszom a teákat és még semmi, szúrkálás meg minden hónapban van...
2009. júl. 19. 12:13
 5/11 A kérdező kommentje:
ilyen hamar lenne pém?
2009. júl. 19. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem ezt a tünetet, bár én csak 1 hónapig ittam a cickafark-palástfű teát, többre szerencsére nem volt szükség. Én nem tulajdonítottam neki jelentősséget, bár tudtam hogy a petérésem nem akkor van (ovu tesztet használtam).
2009. júl. 19. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
és sikerült valakinek a baba?
2009. júl. 19. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,a menzi utáni 7.napon voltunk együtt,máskor nem volt rá lehetőség és mivel korábban volt a teától peteérésem,akkor meg is fogant a baba!Most volt 3 éves.

Legyen ilyen szerencséd neked is!

2009. júl. 19. 12:51
 9/11 A kérdező kommentje:

utolsó komolyan a teától ennyivel hamarabb volt péd? Akkor lehet nekeem is azért fájdogál a petefészkem? Akkor belehuzunk

nekem 30 napos volt a ciklusom lehet akkor a teától rövidebb?

2009. júl. 19. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:

12:43-as vagyok. Én az első hónapban ittam a teákat, és sikerült. Meg szedtem elevitet is. Hogy ezektől vagy a szerencsén múlt, azt nem tudom. :-)

17hetes pocakos

2009. júl. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!