Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bromocriptint szedek és érzem...

Bromocriptint szedek és érzem a szívem tőle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
emeltem az adagot, negyeddel azóta minden beszedés ota érzem a szívem. a mellékhatásként van ráirva hogy fiatal nőkön tej elválasztás céljából szedték magas vérnyomásuak voltak és szívinkfartusuk lett. tegnap is éreztem a szívem!!!!!Félek mit tegyek? dokinak mindenképp szólok holnap, azthittem a kávétól volt de mostmár tudom hogy nem attól!vérnyomásom nem magas most viszont 135 volt az ideg miatt!
2009. júl. 19. 02:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj!Az nem használ viszont árt!Nekem volt olyan hogy a tájékoztatót elolvastam és produkáltam az összes mellékhatást.Persze nem azt mondom hogy veled is ez van.Beszélj az orvosoddal mindenképp,lehet túl gyorsan emelte föl az adagodat.Én különben folyton szédültem amikor elkezdtem szedni,azt hittem mindig így lesz ,de kis idő mulva normalizálódott!Ird meg hogy mit mondott a doki és hogy elmúlt e.
2009. júl. 19. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elő 2 napon majdnem elájultam olyan rosszúl lettem tőle, aztán már meg sem éreztem... kitartás. megéri.
2009. júl. 19. 08:03
 3/3 A kérdező kommentje:
de én már 3 hete szedem. Negyeddel emelem minden héten. szóval nem hirtelen emelés , és nem volt eddig ilyen mellékhatás
2009. júl. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!