Kiki1000 kérdése:
Eset már valaki teherbe pár nappal a mestruációja előtt, lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 19:20
1/8 anonim válasza:
Szia,olyan világban élünk,hogy már minden megeshet.Az egyik barátnőm menstruácio közbe esett teherbe....
2/8 anonim válasza:
persze, spontán peteérés.
a kisebbem így fogant, kiszakadt a gumi, nem vettem 72 órás tabit mert másnap estére vártam (gondoltam ha késik még mindig bőven beleférek a tabiba), de megjött időben, gondoltam így okés lesz a dolog... hát a kis cseles nem becsúszott?
4/8 A kérdező kommentje:
Huha, köszi a válaszokat, akkor van esélyem, az még nem is lenne baj de ez 30-an történt holnapra kellene jöjjön a mesi. A tegnap a szülinapon alkoholt ittam szerintetek ha ott van akkor árthatott neki?
2012. aug. 3. 11:46
5/8 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire késői, de a miénk 26- 27 napos ciklus 22.-23.ik napján sikerült be!
6/8 A kérdező kommentje:
5 nappal a mesi előtt történt 30 napos ciklus, elég gyanus ugye
2012. aug. 3. 15:29
7/8 A kérdező kommentje:
Mindjuk azota a mellem is faj de most komolyan nem tudom miért a mstruáció miatt vagy másért, hétfőn megyek a nőgyogyászomhoz de szerintem nem fogja tudni még ő sem ennyi idő után, öl meg a kiváncsiság.
2012. aug. 3. 15:41
8/8 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg
2012. aug. 4. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!