Lehetek terhes? Félek!
Figyelt kérdés
a múlt hónapban menses után egy nappal votlam a barátommal..akkor vesztettem el a szüzességem....most 2 napot késik,de viszont 2 napja fáj a hasam,mint menstruáció előtt...a melleim is kicsit megnagyobbodtak ű,de semmi más...szerintetek lehetek terhes? sürgős lenne...előre is köszönom2009. júl. 18. 16:25
1/7 anonim válasza:
ha nem védekeztetek akkor lehetsz, még ha nem is közép idöben voltatok együtt..
2/7 anonim válasza:
Ha nem védekeztettek akkor van rá esély. Csinálj tesztet és rá jössz. De remélem nem vagy az.Legközelebb védekezni kéne.
Az egy baromság hogy első alkalommal nem lehet terhesnek maradni.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Menszi után egy nappal elég kevés az esély arra, hogy teherbe ess. Ha nem védekeztetek, persze nem kizárt!
Nekem a mellfeszülés, hasfájás mindig a menszit jelzi! Nagyon remélem hogy neked is! Ne stresszelj, meg fog jönni! Szurkolok neked!
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Még annyi hogy majd írd már meg légyszi mi lett!
5/7 anonim válasza:
Szia! Első együttlét után a menstruáció késhet. Nem tudom hány éves vagy és beállt e a ciklusod, de az is lehet, hogy még csak most fog beállni 26-32 naposra. Nem kell megijedned, menstruáció után 2 nappal iszonyatosan kicsi esély van az ilyesmire, a nők nagyon nagy százalékának középidőben van a peteérése :) Nem kell félned, nyugodj meg :)
6/7 A kérdező kommentje:
hát védekeztünk.köszönöm szépen! most megnyugodtam :)
2009. júl. 19. 11:37
7/7 A kérdező kommentje:
hál istennek megjött!! köszöönm szépen mindenkinek :))
2009. júl. 24. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!