Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Félek!

Lehetek terhes? Félek!

Figyelt kérdés
a múlt hónapban menses után egy nappal votlam a barátommal..akkor vesztettem el a szüzességem....most 2 napot késik,de viszont 2 napja fáj a hasam,mint menstruáció előtt...a melleim is kicsit megnagyobbodtak ű,de semmi más...szerintetek lehetek terhes? sürgős lenne...előre is köszönom
2009. júl. 18. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem védekeztetek akkor lehetsz, még ha nem is közép idöben voltatok együtt..
2009. júl. 18. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nem védekeztettek akkor van rá esély. Csinálj tesztet és rá jössz. De remélem nem vagy az.Legközelebb védekezni kéne.

Az egy baromság hogy első alkalommal nem lehet terhesnek maradni.

2009. júl. 18. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Menszi után egy nappal elég kevés az esély arra, hogy teherbe ess. Ha nem védekeztetek, persze nem kizárt!

Nekem a mellfeszülés, hasfájás mindig a menszit jelzi! Nagyon remélem hogy neked is! Ne stresszelj, meg fog jönni! Szurkolok neked!

2009. júl. 18. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyi hogy majd írd már meg légyszi mi lett!
2009. júl. 18. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Első együttlét után a menstruáció késhet. Nem tudom hány éves vagy és beállt e a ciklusod, de az is lehet, hogy még csak most fog beállni 26-32 naposra. Nem kell megijedned, menstruáció után 2 nappal iszonyatosan kicsi esély van az ilyesmire, a nők nagyon nagy százalékának középidőben van a peteérése :) Nem kell félned, nyugodj meg :)
2009. júl. 18. 22:53
 6/7 A kérdező kommentje:
hát védekeztünk.köszönöm szépen! most megnyugodtam :)
2009. júl. 19. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:
hál istennek megjött!! köszöönm szépen mindenkinek :))
2009. júl. 24. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!