Mikor nézessem a pajzsmirigy hormont (TSH, T3, T4?
Figyelt kérdés
Van jelentősége annak, hogy mikor nézetem? Jobb ha a menzesz napján, vagy nézethetem bármikor?2012. aug. 2. 18:05
1/5 anonim válasza:
ezt bármikor, mert még 24 óra leforgása alatt is változik az érték
2/5 anonim válasza:
Nekem a doki a ciklus 2-3. napján kérte.
3/5 Manka68 válasza:
Szia!
Bármikor lehet, a pajzsmirigy ciklusfüggetlen. De ha nem akarod kétszer szúratni magad, csináltasd meg a röbbivel együtt.
És lassan változik az értéke, ha valaki nyaraláskor elfelejti magával vinni a gyógyszerét, ha esetleg szed rá, akkor már rég itthon lesz, mire bármi változás is történik. :-)
Nem véletlen, hogy a kontrollvizsgálat három hónappal az első vizsgálat után van. :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nézessek D vitamint is?
2012. aug. 2. 18:51
5/5 anonim válasza:
A TSH-d nem változik naponta.
Teljesen mindegy mikor mész vérvételre, a pm hormon nem olyan mint pl a ciklusfüggő FSH, vagy LH.
Üdv: egy 5 éve pm-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!