Tej jön a mellemből, nyomásra? Befolyásolja a teherbeesést?
Azt mondjátok majd nem vagyok normális...lassan 2 éve fennálló probléma, akkor voltam terhességmegszakításon és azóta van. Lehet semmi köze a 2 dolognak, ezt nem tudom.
Azóta is van nyomásra jön fehér meg átlátszó is a bimbóból.
Ez befolyásolhatja a terhességet vagyis a teherbeesést? Teherbe eshetek ettől? Mert magas prolaktin szintet jelent a tej (ha jól olvastam).
Kevés rá az esély, de a barátnőm is járt így -igaz ő csak egy ciklusban- és aztán pár hónapra rá kismama lett. Azért tényleg menj el endokrinológushoz. Én is járok, progihiányom van.
Nehezen vettem rá magam hogy elmenjek, és sokáig bántam annó hogy miért húztam el ennyire:)
Viszonylag hamar rendberak:)
Köszi a válaszokat :) Van egy ovis gyerekem, de amikor vele estem teherbe semmi efféle nem volt. Aztán volt egy terhességmegszakításom és utána jött ez a tejszivárgás. Nem tudom köze lehet e ahhoz, de lehet emiatt nem megy a lefogyás (nincs nagy súlyfeleslegem, 6-7 kiló) sem.
Ki fogom vizsgáltatni magam. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!