Nyelv alatt mért hő magasabb, mint a hónaljban mért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 12:14
1/4 anonim válasza:
Igen, magasabb. Minél beljebb hatolunk a testbe, annál magasabb a hő. Ezért kell mindig azonos helyen mérni, hogy a hely hője hogyan változik, egymáshoz nem lehet hasonlítani.
2/4 Sókristály válasza:
Éppenhogy nem így van. A nyelv alatt mért hőhöz hozzá kell adni fél fokot, a végbélben mértnél meg levonni kell. Tehát a nyelv alatt fél fokkal kevesebbet mérünk, mint hónaljban, és 1 fokkal kevesebbet, mint végbélben.
3/4 anonim válasza:
Pedig az elsőnek van igaza...
Én már mértem mindennel mindenhol, ebben a ciklusban digitálissal hónaljban és nyelv alatt analóggal egyszerre, 5-5 percig. Az ovu látszik a hónaljban mért hőgörbén is, viszont 0,3-0,5 fokkal alacsonyabb a hónaljban, mint a nyelv alatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor nem a hőmérőm vacak. Nem szoktam méregetni magam. Derengett, hogy terhesség esetén magasabb a testhő mint alaphelyzetben. Nyelv alatt 36,8 . hónaljban 36,2...tehát most már tényleg időszerű lenne, hogy megjöjjön! :-(
Bocsi, tudom ide más okból kifolyólag szoktak írni, de mi nem terveztünk már babát és 10 napja késik!
2012. júl. 30. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!