Menéznétek a görbém? Voltmár peteérésem? A ciklus.hu 15-re számolta
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 11:03
2/7 anonim válasza:
Hormonproblémád van az fix!! Irány a doki! Vidd a görbéd is, segíthet eldönteni hogyan tovább!
3/7 anonim válasza:
Szia ne hari de ebből a görbáből nem lehet megállapitani hogy mikor volt van lesz péd vagy bármi is.Valami gond van nállad...a köztes vérzés is ezt mutatja az sem normáis ezt olvastam sztem mihamarabb menj dokihoz!!!Sok sikert!De ha babát szeretnétek mindenképp mert igy nem jön össze ne hari de ez az igazság sztem...sok sikert a tovbbiakban!
4/7 anonim válasza:
Ez alapján anovulációs a ciklusod. Nincs tüszőrepedés!
5/7 anonim válasza:
Figyu hány naposak a ciklusaid mert valami olyat látok hogy 191 napra jött meg??
6/7 A kérdező kommentje:
35 naposak
2009. júl. 17. 13:23
7/7 A kérdező kommentje:
amikorflugrott 37,4re ott beteg voltam
2009. júl. 17. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!