Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet ez?! Mi...

Szerintetek mi lehet ez?! Mi lehet ez? Terhesség, vagy ovuláció előtti?

Figyelt kérdés

A mai napom így nézett ki:

Reggel fejfájára keltem, ez eltartott 9 ig. (Tehát fél 7től) Majd nagy nehezen saridon miatt elmult de dél 1 óráig szenvedtem enyhe apró fejfájástol, masszíroztam kávét ittam.

Persze a fejfájás ilyen migrén szerű volt, mert a szemem is fájt.

Utána gyengeséget éreztem, elmúlt és 3 körül meg kezdődött, hogy a pocakom nincs jól. Hányingerem, de inkább émelygésem volt, és szagérzékenység, de durván. Majd egészen mostanáig wc-re járok. Voltam vagy 5ször, mind az 5ször nagy dolgom volt. Persze 2 napja székletem sem volt.

Még csak most lenne ovum, előző mesim Július 15 így kisbaba lehetetlen. Ha van is nem kéne ien tüneteket éreznem. Szval?Szerintetek?

2012. júl. 27. 18:19
 1/4 A kérdező kommentje:
nem voltam még terhes, de szagérzékenységem sokszor van.....
2012. júl. 27. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
gyomorrontas, valami ilyensmi lehet. ez nem terhesseg.
2012. júl. 27. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
amit leírtál teljesen olyan mint egy migrénes fejfájás. egyedül a sok wc-re járás nem stimmel. biztos valami vírust nyeltél be.
2012. júl. 27. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
csakhogy mostanában derült ki h. lehet migrénes fejfájásaim vannak....pedig régen is fájt.....de most esett le... a páromnak migrénjei vannak elég durván, és onnan diagnosztizáltuk h nekem is az van. eddig nem gondoltam volna,:((((((
2012. júl. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!