Légyszí nézzetek rá a diagrammomra. Szerintetek most sikerülhet vagy csak egyszerűen késik?
Figyelt kérdés
Már majd nem két éve próbálkozzunk, de eddig még nem fordult ilyen elő, hogy nem jött volna meg időben (sajnos) Szerintetek most sikerülhetett vagy csak egyszerűen késik?Tesztet csináltam ma du-án, de csak egy csík lett. :( Ez már azt jelenti, hogy meg fog jönni? 28 naposak a ciklusaim.
2009. júl. 16. 17:52
1/9 anonim válasza:
szia!én úgy látom h későn volt pé-d,a 22.-23. ciklusnapra tenném!sztem a tesztel még várj mert ebből bármi lehet még!megértem a helyzetedet h türelmetlen vagy és rossz érzés,mi 14 hónapja próbálkozunk és nálunk sem jön!kitartás,fel a fejjel!mielőbbi babásodást kívánok neked!
2/9 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél, szerintem is későn volt pé-d. Ez baba lesz.
3/9 anonim válasza:
Szia!Szerintem meg a 14-ik napon volt pé-d .tesztelj 1-2 nap múlva újra
4/9 anonim válasza:
14. napra tenném én is a pét! Korán teszteltél még pár nap múlva teszt újra.Drukkolok!
5/9 anonim válasza:
szreintem ez még bármi lehet... az nem annyira jó jel, hogy elindult lefelé a hőd. :( de ha néhány nap múlva nem jön meg tényleg érdemes mégegyszer tesztelni, hátha.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató válaszokat. Az előző válaszolónak ma reggel újra 37,1 volt a hőm. Szerintetek ha hétfőn reggel tesztelek egy újat akkor már kimutatná a teszt, hogy van-e baba a dologban?!
2009. júl. 17. 16:57
8/9 anonim válasza:
teszteltél?és mi lett az eredmény?
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos 4 nap késés után megjött. :((((((((((((((
2009. aug. 4. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!