Fannika00 kérdése:
Julius 21re volt ovum.23-án voltam együtt a párommal. Szerintetek mekkora az esély a babára? Most reggel ota fáj a hasam alja jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 13:07
11/13 anonim válasza:
elvileg igen de sok tényező befolyásolhatja az ovut is mint a mensit is
12/13 anonim válasza:
"a ciklusod fele 11-12 nap, ezáltal ha a mensi kezdetéhez hozzáadod kb akkor van ovud akkor inkább 23-24 körül volt a hasad fájdalma lehet maga az ovud jele is"
Ez nem így van. Csak a 28 napos ciklusra igaz a félideji peteérés. Ennél rövidebb, vagy hosszabb ciklusnál nem középidőben van, hanem 14 nappal a következő menzesz esedékessége előtt. Így számolva tényleg 21-e jön ki.
13/13 anonim válasza:
a 11-es vagyok. én is hasonló cipőben vagyok mint te csak nekem a has szurkálás mellett van némi hányingerem és derék fájásom is valamint olyan érzés mint amikor rögtön megjön de még van jó néhány nap hozzá. nem tudom hogy neked melyik eset a jobb... de minden estben szurkolok. én nem várom h megjöjjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!