Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aug.5-ére nem várom de már...

Aug.5-ére nem várom de már fájdogál a hasam meg a mellem is. Megint nem sikerült? :' (

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 12:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Korai lenne még ezt találgatni ez még bármit is jelenthet! Még elvileg a beágyazódás sem fejeződhetett be! A legrosszabb amit tehetsz a pánik és a "rágörcsölés". Nyugi!!!!
2012. júl. 26. 12:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Hol van az még..nekem is, ne aggódj, bár én 3.ára nem várom. Hátha most a beágyazódást érezzük. Ne csüggedj, én sem :)
2012. júl. 26. 12:44
 3/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem jó hogy rágörcsölök de ez már a 4. hónap hogy nem sikerült teherbe esnem és a lányaimmal elsőre össze jött ...
2012. júl. 26. 12:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Már a 4. hónap,és már türelmetlen vagy? Mi 3 évig várunk,nekünk meg volt rá az okunk hogy türelmetlenek legyünk.
2012. júl. 26. 13:03
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekünk az első év, és 06- 08-ra nem várom.

És az én hasam is furán fájdogál, és a mellbimbóim is szonyú érzékenyek a tüszőrepi óta. Nagyon bízom a sikerben!!!!!

2012. júl. 26. 13:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is 5ikére várom! Másfél éve nem sikerül! Nekem a hasan olyan mensiszerűen fájdogál.
2012. júl. 26. 13:57
 7/16 A kérdező kommentje:
igazából nem is nevezném fájdalomnak hanem olyan mintha nyomnák a hasam a mellem pedig szurkál néha.
2012. júl. 26. 14:23
 8/16 A kérdező kommentje:
remélem nektek azért sikerült teherbe esnetek,szorítok
2012. júl. 26. 14:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Én is 5re nem várom, de ilyenkor még én még ilyenkor nem érzek semmit. Se mensi előjelét, se beágyazódást, se furcsaságot.

Eleinte figyeltem, hónapról-hónapra mindig "tüneteim" voltam de már nem hiszek az ilyesmiben, és mióta így állok hozzá, vagy nincs tünetem, vagycsak lehet nem veszem észre úgy mint korábban.

4 hónap még tényleg nem a világ, csak szeressétek egymást!

Bő fél év után, érdemes egy vérképet nézetni, nincs-e valami apró hormon eltérés ami akadályoz, de addig nyugi :)

Egyébként ezek inkább baba gyanús dolgok, nem tudom miért gondolod hogy nem sikerült...

Teázol, szedsz barátcserjét?

2012. júl. 26. 14:56
 10/16 A kérdező kommentje:
nem teázok meg ilyesmi csak olyan megérzésem van hogy nem sikerült a lányomnál a teszt se mutatta de már tudtam hogy terhes vagyok,és igazam is lett.pedig most elvileg jókor voltunk együtt 18-án voltunk együtt 20-án volt ovum,amit meg is éreztem mert nagyon fájt a hasam:)
2012. júl. 26. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!