Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért kell egy tökéletesen...

Miért kell egy tökéletesen negatív tesztre azt írni hogy pozitív? Miért jó az ha belebeszélik a tisztelt válaszolók magukba, és a kérdezőbe hogy ott a két csík?

Figyelt kérdés

2012. júl. 26. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindenkire dühös vagyok mikor nemvárom és mégis megjön de hidd el ez nem segít!!!
2012. júl. 26. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Sokszor tényleg lehet látni van ott valami de ez sok esetben csak szellemcsík és egyesek azt hiszik hogy ettől baba lesz!Vannak akik éveket várnak arra a bizonyos 2 csíkra és én se hiszem ha jo ötlet azt irni hé igen ez halvány pozitiv aztán meg másnap jön a kérdezö és irja meg jött!
2012. júl. 26. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Mert van amikor látom tényleg, hogy van ott valami.

A múltkor is leoltották a kérdezőt, hogy teljesen negatív, pedig én pl. láttam, hogy van ott valami, és nekem lett igazam, mert tényleg terhes volt.

Egyébként egy ilyen kérdésre nem tudsz jót írni, ha megmondod őszintén, hogy csak egy csíkot látsz, az a baj, ha meg neked úgy tűnik, van ott valami, és azt írod le, akkor az a baj.

Mindenesetre én ha úgy látom van ott valami, leírom a későbbiekben is, lehet, hogy tévedek, de ha látom, akkor látom. Ha meg nem, akkor nem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. júl. 26. 13:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen a linkelt teszten én is látom a halvány 2.csíkot! Nem is ezzel van a gondom hanem azzal ahol abszolút semmi nem látszik,és mégis sokan pozitívnak mondják! [link]
2012. júl. 26. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt látod én is negatívnak látom, ezt nem tudom, miért kell pozitívnak mondani, de lehet, valaki jobb szemmel rendelkezik:) Néhány nap és kiderül, hogy vajon kismama-e a kérdező (mondjuk esti vizeletből lehet nem a legokosabb tesztelni:D)
2012. júl. 26. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem senki sem rosszindulatból írja azt, hogy látni vél tesztcsíkot. Lehet, hogy tényleg látja, mert más a monitor fénybeállítása, vagy jó a szeme. Elképzelhető, hogy téved, mert az csak egy száradási csík, vagy szellemcsík.

Volt olyan, hogy a szinte az összes válaszoló azt írta, hogy negatívnak látja, semmiféle 2. csík nincs ott, de a kérdező váltig állította, hogy élőben jobban látni, de ő a képen is látja, és max fényerőn megy a monitor. A másnapi tesztjén már mi is láttuk, igaz akkor is nagyon halvány volt, de már kivehető. Szóval ilyen is van. Nem biztos, hogy egyformán látjuk ugyanazt a dolgot.

2012. júl. 26. 14:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom hogy rosszindulatból írnák. Csak azt nem értem ha a kérdező élőben nem tudja eldönteni,akkor aki a monitoron nézi hogyan???
2012. júl. 26. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyan bizonytalan az ember ilyenkor. Hátha valaki azt írja, az enyém is ilyen volt tegnap és ma már tudom terhes vagyok vagy ilyesmi...
2012. júl. 26. 15:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem én hogy mit mondtok,és nem akarok akadékoskodni,de nem sokkal rosszabb ha azt mondják amit hallani akar az anyuka,aztán jön a csalódás?!
2012. júl. 26. 15:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként is csalódás nem ha még bele is éli magát!! :(
2012. júl. 26. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!