Miért kell egy tökéletesen negatív tesztre azt írni hogy pozitív? Miért jó az ha belebeszélik a tisztelt válaszolók magukba, és a kérdezőbe hogy ott a két csík?
Mert van amikor látom tényleg, hogy van ott valami.
A múltkor is leoltották a kérdezőt, hogy teljesen negatív, pedig én pl. láttam, hogy van ott valami, és nekem lett igazam, mert tényleg terhes volt.
Egyébként egy ilyen kérdésre nem tudsz jót írni, ha megmondod őszintén, hogy csak egy csíkot látsz, az a baj, ha meg neked úgy tűnik, van ott valami, és azt írod le, akkor az a baj.
Mindenesetre én ha úgy látom van ott valami, leírom a későbbiekben is, lehet, hogy tévedek, de ha látom, akkor látom. Ha meg nem, akkor nem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nézd, szerintem senki sem rosszindulatból írja azt, hogy látni vél tesztcsíkot. Lehet, hogy tényleg látja, mert más a monitor fénybeállítása, vagy jó a szeme. Elképzelhető, hogy téved, mert az csak egy száradási csík, vagy szellemcsík.
Volt olyan, hogy a szinte az összes válaszoló azt írta, hogy negatívnak látja, semmiféle 2. csík nincs ott, de a kérdező váltig állította, hogy élőben jobban látni, de ő a képen is látja, és max fényerőn megy a monitor. A másnapi tesztjén már mi is láttuk, igaz akkor is nagyon halvány volt, de már kivehető. Szóval ilyen is van. Nem biztos, hogy egyformán látjuk ugyanazt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!