Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy az esemény...

Lehetséges hogy az esemény utáni tabletta nem hozza meg előbb a menzeszemet?

Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta hogy ilyenkor is a várt időpontban jön meg a menzesz és a betegtájékozutatón is ez volt. De én már egyszer vettem be egy ilyen tabit és akkor 1 héttel előbb megjött. Előfordulhat hogy most másként reagál a szervezetem és azért nem jött meg?
2009. júl. 16. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is vettem már be ijet,és 5 napra rá jött meg.És ugy tudom hogy ez igy volt rendjén.szertintem nincs miért aggodnod.
2009. júl. 16. 11:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem kinek mi a tapasztalata, mert már 9 napja vettem be de még nem jött meg. A melleim kicsit fájnak meg a derekam is néha.Nem élvezett belém a barátom csak félek h volt előváladék és a biztonság kedvéért vettem be a tabit. Tudom még lehet korai,de csináltam tesztet is és negatív lett(9 nappal az együttlét után). De azért aggódok...
2009. júl. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!