10-12 másodpercig voltam a barátnőmben, nem élveztem el, és most két hete késik a menszesze. Aggódjunk vagy ne aggódjunk, hogy esetleg terhes?
A barátnőmmel 16 évesek vagyunk, még nem feküdtünk le, de legutóbb pettingeléskor.. szóval beletettem a nemi szervem (gumi nélkül) az övébe, az egész nem volt több 10-12 másodpercnél, nem is élveztem el, semmi különös nem is történt, de két hete késik neki. Máskor is késett már neki ennyit, de meg van ijedve (na jó, én is), és azt szeretném kérdezni, mit tegyen? Vegyen tesztet, vagy nem kell aggódnia, esetleg két hét elteltével még nem kell törődni az ilyennel, majd csak ha többet késik? És a teszt ilyen rövid idő elteltével (az eset kb nyolcadika körül volt) is megbízható eredményt ad?
Előre is köszönöm a válaszokat.
nekem tini koromban állandóan össze-vissza jött meg...
Mi már 1 éve így védekezünk, hogy pasim ki veszi mielőtt elmenne...még nem lett baba belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!