Wellness szállodába megyünk nyaralni (jakuzzi, szauna. ). Káros ez a spermákra? Már 5-10 perc is?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 13:43
11/14 anonim válasza:
Pont most ebben a cipőben járok, wellnessezni megyünk jövő héten, és gondolkoztam azon, hogy kihagyjuk-e a szaunát. Gratulálok utólag is, gondolom már megszületett a pici :)
Ezen felbuzdulva mi sem fogjuk kihagyni, jót fog tenni a kikapcsolódás! Minden jót!
12/14 A kérdező kommentje:
múlt héten megszületett a lányunk :)
sajnos tavaly szeptemberben elvetéltem, de decemberben újra sikerült teherbe esnem.
jó szórakozást és pihenést! ez a legfontosabb! a mi példánk is mutatja, hogy a spermákat egyáltalán nem ölte meg a szauna :)
2013. szept. 19. 14:20
13/14 anonim válasza:
Már nagyon régi a kérdés..pont ebbe a cipôbe vagyok hogy megyünk wellnesselni de pereéréskor és aggódok hogy akadályozni fogja a teherbeesést. Jó rég óta megy a program..már nem akadok fennt 1-2 napos késésen sem de a szaunától féltem eddig. A "szaunáztunk jakuzzoztunk kikapcsolódtunk és pozitívat teszteltem" írásodnál hát...kibuggyant a könnyem na! Szóval go wellness megy a sauna meg az erotikus masszázs aztán jön ha jönnie kell! Köszönöm Neked!
14/14 A kérdező kommentje:
:) örülök :D
2014. dec. 22. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!