Hamarabb jött meg, vagy mitől vérzek?
Figyelt kérdés
Már eldöntöttük a párommal, hogy szeretnénk gyereket,18. -án és 20. -án együtt voltunk, de 21. -e óta enyhén vérzem, de csak 1. -jén kéne megjönnie a mensimnek. Hamarabb jött volna meg, vagy mitől vérzek? Bár amikor mensim van mindig erős és sok vér van, ez meg most elég kevés és nincs is egész nap, csak néha-néha de már 4. napja tart, mitől lehet ez?2012. júl. 24. 11:20
1/2 anonim válasza:
Ha mostanában hagytad abba a fogamzásgátló szedését, attól lehet pl. Ez valószínűleg nem menzesz, legalábbis ha 1.-én kéne megjönnie az anygaon sokkal előtte lenne, meghát nem is olyan... Beágyazódás sem lehet ekkor még. Szóval legjobb lene, ha elmennél és meglátogatnád a nőgyógyászt, éppen itt az ideje.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem mostanában hagytam abba a gyógyszer, már vagy 2 éve... Sejtettem én is, hogy beágyazódás nem lehet, pont ezért írtam ide, mert én se értem, sajnos legközelebb csütörtök délután rendel a dokim, addig kénytelek vagyok várni...
Köszönöm a választ.
2012. júl. 24. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!