Volt már úgy valaki hogy olyan tünetei voltak mint menstruálás előtt pl. mellfájás puffadás stb. de mégse jött megneki és terhes lett?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 17:03
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én így voltam. Nálam úgy volt, hogy vártam, hogy megjöjjön, de semmi, 1 hónapig, nem is gondoltam terhességre, mert volt már olyan, hogy hónapokig hiába vártam nem jött meg. Aztán ideges voltam, ingerült, feszült. (nálam ezek szoktak a mensi tünetei lenni) és mégsem jött meg, pedig már azt hittem meg fog jönni. Októberben (amikor már lassan 2 hónapja nem volt) kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok. Hát mégsem a mensi miatt voltam ingerült.:)
2/2 anonim válasza:
Igen, hasonlóak voltak a tünetek, ebből is gondoltam hogy meg fog jönni. De a mellem a szokottnál is jobban feszült és nőtt is, meg sokat pisiltem, ennyi volt a különbség. Amikor már 3 napot késett akkor csináltam tesztet, ekkor már gyanakodtam mert amúgy nagyon szabályos a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!