Junius17én voltunk együtt a férjemmel! Julius 4én megjött illetve nem jött meg hanem csak egy kis barnázgatás volt 2 napig?
Figyelt kérdés
voltam orvosnál de nem látott semmit sem csak az a gyanus hogy ma megundorodtam a pörköltöl!hasam alaja is fáj!szerintetek lehet ez még baba?2012. júl. 22. 15:40
1/8 anonim válasza:
Ha terhes vagy, a teszt már kimutatta volna. Csináltál?
2/8 anonim válasza:
Ennyi idő után egy bármilyen terhességi teszt választ ad a kérdésedre...
3/8 A kérdező kommentje:
nem csináltam hiszen ha azt nézzük még most lehet egy hónapos a baba!de jo lenne !már 5 éve várjuk!
2012. júl. 22. 16:04
4/8 A kérdező kommentje:
csütörtökön voltam orvosnál nem látott semmit!azt mondta minden rendben!8mmes a méhnyálkahártyám!ennyi!:((
2012. júl. 22. 16:06
5/8 anonim válasza:
A teszt már a nem várt napján kimutatja, szerintem csinálj egy tesztet.
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon félsz a csalódástól, akkor végülis megvárhatod a következő menstruációd is, ha nem élsz különösebben egészségtelen életet. Ha akkor se jön meg, akkor viszont azonnal irány az orvos!
7/8 A kérdező kommentje:
erre gondoltam én is hogy megvárom!ha megjön nem megyek ha meg nem akkor igen!nem értem magam az első gyerek simán összejött most meg hiába próbálkozunk semmi:(a lányom már 9éves!
2012. júl. 22. 16:41
8/8 anonim válasza:
Én is igy voltam. Nekem is megjött, vagyis valami hasonló, egyik nap pecsételés, masodik nap enyhe vérzés, de nem sok, aztán elmúlott teljesen. Csináltam tesztet de semmi. Reméljük nálatok összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!