Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudom kiszámolni hogy...

Hogyan tudom kiszámolni hogy a legnagyobb esély legyen a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Én eléggé nem vagyok tisztában ezekkel a számolásos dolgok ezért szeretném ha leírnátok nekem hogy mégis mettől meddig és mit kell számolni hogy a legnagyobb valószínűséggel teherbe essek.A két menstruáció közötti időben valahol de sajnos gőzöm nincs hányadik napon.Bocsánat a buta kérdésért de tényleg nem értem ezeket egyáltalán.
2009. júl. 14. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2009. júl. 14. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A következő mensid első napjától számolj vissza 14 napot.

Az a legtermékenyebb nap.Elötte és utána 2 nappal is legyetek együtt.

Sok babás lap foglalkozik ilyesmi kérdésekkel, nagyon jól leírják.pl babatervezők otthona, kismama.hu

Sok sikert!

2009. júl. 14. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. júl. 14. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
nem értem az olyan embereket akik csak akkor vannak együtt amikor termékeny a nő!ha van egy párkapcsolat ahol mindkét fél szereti egymást akkor együtt kell lenni rendszeresen nem pedig számolgatni!mi értelme van az olyan kapcsolatnak amiben már csak azon a termékeny pár napon szexelnek a felek!?én együtt vok a párommal kétneponta mert szeretem és nem csak a gyerekcsinálás miatt fekszem le vele éppen ezért nem is számolgatok!!
2009. júl. 14. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy csak azon a napon vagyunk együtt!És azt sem hogy csak azért hogy babánk legyen.De ha te annyit találkoznál a férjeddel mint én és nem lenne más lehetőségetek arra hogy teherbe essél te is megkérdezné.Mivel az én férjem külföldön dolgozik és három havonta jár haza...és mivel már szeretnénk családot ezért szerettem volna tudni! De ha jól tudom ehhez senkinek semmi köze...azok segítségét vártam akik normálisan tudnak válaszolni a kérdésemre.
2009. júl. 14. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokat segít, ha figyeled magadon a tüneteket (pl. derékfájás, menziszerű hasfájás, tojásfehérjeszerű váladék, stb.) a középidőhöz közeledve. Még pontosabb, ha lh-tesztet csinálsz. ( drogériákban kapható, minden rajta van a tájékoztatón, egyszerű.) Sok sikert!
2009. júl. 14. 22:51
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2009. júl. 15. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!