Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség jele a...

Ez lehet terhesség jele a feleségemnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

39 éves férfi vagyok, a kedvesem 38. 10 éve vagyunk házasok, és már nagyon régóta szeretnénk babát, de nem akart összejönni, és sok sikertelen próbálkozás után feladtuk. Az utóbbi 1-1.5 hétben azonban nem kívánja a szeretkezést. Nagyon bújós, meg tényleg állandóan a nyakamon lógna ami persze nem ok panaszra, sőt, én szeretem ha ilyen, de ha eljutunk addig, hogy simogatás, meg leveszem a felsőjét, rendszerint leállít, hogy ő most nem kívánja. Már megkérdeztem tőle, annyit mondott, hogy nagyon szeret engem, de nem tudja mi van vele mostanában. Tegnap koccintottunk a barátokkal és nem ivott alkoholt, elkezdett motoszkálni a fejemben, hogy hátha baba lesz belőle. Szerintetek lehetséges? Nagyon régóta várjuk már, és tényleg igazi ajándék lenne, ha most minden próbálkozás nélkül összejönne.

2009. júl. 14. 14:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szia hát én végigbőgtem amit irtál.:-))

Nagyon nagyon örülök és tiszta szivből gratulálok.

Azért majd irj hogy mizus veletek.Vigyázzatok magatokra.

9 heteske

2009. júl. 15. 06:46
 22/29 anonim ***** válasza:
Nagyon meghatódtam.Gratulálok én is nektek.szorítottam tegnap.Boldog babavárást!
2009. júl. 15. 14:45
 23/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük, aranyosak vagytok. Mi még mindig nem tudjuk elhinni a dolgot, tiszta képtelenségnek tűnik, hogy szülők leszünk végre. :-) Pénteken megyünk dokihoz a kedvesemmel, akkor már többet is tudni fogunk.
2009. júl. 15. 16:39
 24/29 anonim ***** válasza:

Istenem... ez csodálatos!!! Én is nagyon szorítottam nektek! Megkönnyeztem a boldog soraidat! Gratulálok és legyetek nagyon boldogok!

Remélem, én is nemsokára csatlakozhatom a 9 hónapot megkezdő szülők körébe. :)

Egy 16 hónapja próbálkozó

2009. júl. 15. 19:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Kedves utsó!!! Legyen ez a fenti kérdés és komment mindig előtted!! Neked is nagyon szorítunk és valóban a remény veszlik el utoljára!!!
2009. júl. 15. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:

19.02-es vagyok.

Utánam válaszolónak: KÖSZI!!! Észben tartom, ígérem.

Sok sikert minden babáravágyónak!

2009. júl. 16. 08:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Biztosan sikerülni fog nektek is. Mi is lemondtunk róla már, és most jött, pedig nem is próbálkoztunk, csak szeretjük egymást. Azért ez valahol kicsit "gáz", hogy a normális pároknak, akik imádnák azt a kicsit, és mindent megadnának neki hosszú hónapokat, éveket kell várni egy picire, akik meg nem szeretnék őket, meg nem törődnének velük, azoknak meg állandóan jön az új baba.
2009. júl. 16. 09:13
 28/29 anonim ***** válasza:

19.02-es.

Igen. De tudod, mindennek célja van! Akiknek sok baba jön hirtelen, meg véletlenül, azoknak az válik javukra. Nekünk meg a várakozás használ(t), ebben hiszek. Én a másfél év alatt, amióta várunk, annyira közel kerültem a páromhoz...,tudod, nem gondoltam, hogy a "közelnél" van "közelebb", a nagyon-nagyon "szeretem"-nél van "mégjobban szeretem". :)

Mégegyszer sok boldogságot, _Apuka_! :)

2009. júl. 17. 15:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi újság felétek?
2010. máj. 6. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!