Ez lehet terhesség jele a feleségemnél?
Sziasztok!!
39 éves férfi vagyok, a kedvesem 38. 10 éve vagyunk házasok, és már nagyon régóta szeretnénk babát, de nem akart összejönni, és sok sikertelen próbálkozás után feladtuk. Az utóbbi 1-1.5 hétben azonban nem kívánja a szeretkezést. Nagyon bújós, meg tényleg állandóan a nyakamon lógna ami persze nem ok panaszra, sőt, én szeretem ha ilyen, de ha eljutunk addig, hogy simogatás, meg leveszem a felsőjét, rendszerint leállít, hogy ő most nem kívánja. Már megkérdeztem tőle, annyit mondott, hogy nagyon szeret engem, de nem tudja mi van vele mostanában. Tegnap koccintottunk a barátokkal és nem ivott alkoholt, elkezdett motoszkálni a fejemben, hogy hátha baba lesz belőle. Szerintetek lehetséges? Nagyon régóta várjuk már, és tényleg igazi ajándék lenne, ha most minden próbálkozás nélkül összejönne.
Szia hát én végigbőgtem amit irtál.:-))
Nagyon nagyon örülök és tiszta szivből gratulálok.
Azért majd irj hogy mizus veletek.Vigyázzatok magatokra.
9 heteske
Istenem... ez csodálatos!!! Én is nagyon szorítottam nektek! Megkönnyeztem a boldog soraidat! Gratulálok és legyetek nagyon boldogok!
Remélem, én is nemsokára csatlakozhatom a 9 hónapot megkezdő szülők körébe. :)
Egy 16 hónapja próbálkozó
19.02-es vagyok.
Utánam válaszolónak: KÖSZI!!! Észben tartom, ígérem.
Sok sikert minden babáravágyónak!
19.02-es.
Igen. De tudod, mindennek célja van! Akiknek sok baba jön hirtelen, meg véletlenül, azoknak az válik javukra. Nekünk meg a várakozás használ(t), ebben hiszek. Én a másfél év alatt, amióta várunk, annyira közel kerültem a páromhoz...,tudod, nem gondoltam, hogy a "közelnél" van "közelebb", a nagyon-nagyon "szeretem"-nél van "mégjobban szeretem". :)
Mégegyszer sok boldogságot, _Apuka_! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!