Inszeminációval kapcsolatosan milyen tapasztalataitok vannak?
Én vagyok az átjárhatósági nélküli inszemes.
Pesten a SOTE II-en csinálták. Azt mondta az orvosom, hogy az esetek nagy részében felesleges vizsgálat, és ahhoz meg túl fájdalmas, hogy csak úgy megcsináljuk, így az első 2-3 inszemet próbáljuk meg nélküle. Igaza lett. Én clostit szedtem a progeszteronomra, és a sperma meg kicsit lassúcska volt, tehát mindkettőnknél volt probléma.
:):) Nem baj, én is be-be szoktam kérdezgetni más témákhoz :) De ez pont erről szól.
Jó neked, hogy összejött, én is gondolkodom, hogy kicsit simán kellene próbálkoznunk, injekciók nélkül. Végülis nálunk egyikünknél sincs gond... Nem tudom :( Mindegy, egyenlőree reménykedek, hogy ez az inszemináció összejött :)
Szerintem is szuper a SOTE II. NAgyon rendesek és rugalmasak a dokik, nővérek!
Bocsánat, a 8 hetes kiamamát szeretném megkérdezni, hogy milyen teszttel tesztelt az inszem után 10 nappal? Köszi: Egy reménybeli 8 napos :))
Bocsánat, hogy nem válaszoltam, nem láttam a kérdést!
Én vagyok a 8 hetes kismama, pontosabban azóta 11 hetes:)
Én Clearblueval teszteltem, azon nagyon jól látszott a második csík. Direkt kipróbáltam ugyanabból a pisiből valami olcsóbb fajtát is csak kíváncsiságból, de azon nem látszott még semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!