NUVARING (csakis kizarolag Nuvaring erdekel) abbahagyasa utan mikor lettetek terhes?
Figyelt kérdés
en nem reg hagytam abba...szeretnenk kisbabat....akik kotozkodnek elore szolok,hogy tudom hogy MINDEN ember mas,maskent reagal,maskor lesz terhes...nem ez a kerdes....a kotozkodoket lepontozom :) koszi2012. júl. 18. 15:29
1/7 anonim válasza:
Barátnőm évekig használta, aztán 3 hónappal az abbahagyás után esett teherbe.
2/7 A kérdező kommentje:
en is az 5.jarban voltam most....most szeretnenk babat... :) gratula a baratnodnek :)
2012. júl. 18. 15:33
3/7 anonim válasza:
Szia!
Mivel ez helyi fogamzásgátló így elvileg a levétele után azonnal sikerülhet a baba, bár rendes fog.gátlónál is ezt mondják.
4/7 A kérdező kommentje:
koszi, remelem hogy hamar osszejon *___* meg varok valaszokat,halloooo!!! :)
2012. júl. 18. 15:57
5/7 anonim válasza:
már biztosan nem aktuális a válaszom de azért leírom:)
a Nuvaring abbahagyása után (tehát a 21 napos használat leteltével) 3 héttel estem teherbe. most 6 hetes vagyok a 3. gyerkőcömmel :))))
6/7 anonim válasza:
nem biztos ,hogy olvassátok én fél évig használtam a mólt hónapban már nem helyeztem fel óvszerrel védekeztünk ,de szeretnénk babát,csak ógy voltam vele tisztuljon a szervezet ,terhes nem vagyok de nem jött meg mit tehetek?
7/7 anonim válasza:
Hat ezt mar tenyleg lehet nem olvassa senki de en is levettem a nuvaringet , megjott az elvonasos verzes es amint elmult 2 naponta vagy naponta voltunk egyutt. Most fogok majd tesztelni nemsoka! Meg egy 3-4 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!