Beágyazódáskor visszaeshet kicsit a testhő egy pár napra?
Szia, én csütörtökre nem várom, tegnap - tegnapelőtt nekem is visszaesett 0.2-t (elvileg ez volt a pé utáni 11-12. nap), de ma szerencsére emelkedett. Tegnap feltettem én is egy hasonló kérdést, és a válasz az volt, ha feljebb, akkor az még jó lehet.
Én még reménykedem!
Beágyazódásk KÖRÜL, nagyjából pé után 7 nappal szokott lenni hőleesés, de nem mindig. A beágyazódással nincs összefüggésben. Ilyenkor van mg egy ösztrogénhullám, az nyomja le a hőt egy-két napra, aztán visszamegy, és a menszeszig vagy a pozitív tesztig fenn is marad.
Ha pozitív a teszt, akkor még tovább. :-)
HA leesik is pé után 1 héttel, SEMMI KÖZE A BEÁGYAZÓDÁSHOZ!
de azért kimásolom:
A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!