Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás enyhe görcsökkel,...

Beágyazódás enyhe görcsökkel, pár csepp vérzéssel?!

Figyelt kérdés
Mensi-szerű görcseim voltak tegnap és ma de. (nem olyan erős, de éreztem)aztán pár csepp vér és ennyi!Ilyet még nem tapasztaltam, de nem merem beleélni magam semmibe, mert nagyon félek!Vasárnap kell megjönnie,jobban mondva nem kellene... 7 hónapja próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül, nagyon várjuk a Babát!
2009. júl. 13. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka ha valaki érzi a beágyazódást viszont ha érzi is akkor olyan mit amit te írtál le.Szurkolok :)
2009. júl. 13. 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem érzheted, főleg, ha erre figyelsz. De agörcs menstruáció előjele is lehet. Nem szeretném, ha csalódnál, drukkolok! ( Én ilyet nem éreztem, csak hányingert, és volt pár vércsepp nekem is. Aztán poz. teszt...)
2009. júl. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!