Beágyazódás vagy fertőzés lehet?
Figyelt kérdés
28 napos ciklusból 6 nap lenne még a menzeszig, nagy valószínűséggel sikerült is ovukor együtt lenni, és tegnap ota barnás folyásom van, de kb 3 napja olyan mintha lenne egy enyhe gombás fertőzésem, mert van némi darabos folyásom. Ami furcsa és aggaszt, hogy a méhnyakam meglepően lent van. Mit tennétek a helyemben, mert külföldön vagyok, nem tudok dokihoz menni, csak egy hét múlva megyek haza, addig nem akarom, hogy így maradjon a dolog, de ha esetleg sikerült volna a dolgot összehozni, akkor nem használhatok akármit (ami vény nélkül van a gyógyszertérban) egyenlőre egy krémet használok ami nem gombára van, mert a sok fürdőzés nálam többször felborította a ph-t, és azt gondoltuk először az a gond, mert nem viszketett, nem volt furi szaga, sőt semmi, viszont mára viszket kissé, és furi nagyon h annyira lent van a méhszáj. Légyszi adjatok ötletet!!!!!2012. júl. 16. 07:09
1/3 anonim válasza:
Szia!
Tejsavas hüvelyöblítést csináltál? Vagy betadinosat! Azt itthon a drogériákban (DM) lehet venni, és tuti nem ártasz vele. Ha még nincs nagy gáz, szerintem visszafordítható. A Canestent is úgy tudom lehet kenni! Szerintem tedd fel a kérdést a terhességen is, hátha van olyan kismama akinek volt gombája, és leírja hogy mit kapott!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tejsavasat, az van otthon nekem is és szerintem jó, de itt egy krémet ajánlottak ponosabban egy gélt ami kint és bent egyaránt használható, én már akkor canestent akartam, de a gyógyszertáros meggyőzött, hogy nem gombám van mert viszketne, és hát szaga lenne a folyásomnak, és mivel a canesten szárít, rosszabb lenne ha használnám és nem gomba van a dologban, ez szombaton volt, használom azt a gélt és mára a méhszájam viszket, amit írtam elég furi amúgy is, és tegnap óta barnás folyásom van, tehát így a kettő együtt zavaró, de lehet veszek canesten kúpot, ha nem árthat, azt itt is lehet kapni... izgulok, otthon már tuti mentem volna dokihoz:S ez így szar helyzet....
2012. júl. 16. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!