A hőmérőzés mennyire megbízható? Eddig azt gondoltam igen, de ma elbizonytalanított valami.
Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklus 26. napján (átlag 29 nap), és narancssárgás maszatolást tapasztalok tegnap óta. (nagyon kis mennyiség) Ilyen még nem volt. A menstruáció előjelének gondoltam, viszont az ébredési hőm szép lassan megy felfelé... Mi lehet ez?2009. júl. 13. 13:53
1/6 anonim válasza:
Baba. :-) A progeszteron növekvő mennyisége szokta ilyenkor felfelé nyomni a hőt. ha babát szeretnél, akkor ez pozitív előjel, remélem, sikerül neked. :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát, nagyon örülnék ha baba lenne! Csak a narancsszínű folyás miatt lettem reményvesztett, ráadásul 1-2 napja nagyon ingerlékeny vagyok, ami nálam menstruáció előtt jellemző.
2009. júl. 13. 14:04
3/6 anonim válasza:
Még nagyon korai jósolni de az, hogy megy fel a hőd pozitív jel. Csináld szorgalmasan a hőmérőzést (ha betartod a szabályokat nagyon is megbízható) reméljük a 7végén már tesztelhetsz is.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! A szabályokat igyekszem betartani, viszont most nem dolgozom, így reggel nem ugyanabban az időben kelek, hanem összevissza. Szóval mindig közvetlenül ébredés után mérem, ugyanott, de nem ugyanbban az időben ébredek minden nap.
2009. júl. 13. 15:04
5/6 anonim válasza:
Nem kell fel is kelni. :-) Hanem pl felhúzod a telefonodat reggel ötre. Hőmérő, kis pisi, visszaalvás. A hőmérőzéssel mindig a napi minimumot kell elcsípni, ami valamikor hajnalban van. Utána aztán alhatsz még délig is. :-)
6/6 anonim válasza:
Még korai bármit is mondani, ilyenkor mindenkinek fent van a hője, és csak menzi előtt közvetlenül vagy aznap, esetleg a vérzés megjelenése utáni nap esik le. Így még bármi lehet. De én is kb ilyenkor tapasztaltam 2 pötty narancssárgás-rózsaszínes valamit a wc-papíron, és nem jött meg. Most már 27 hetes vagyok. De még bármi lehet, ne éld bele magad, és csak pozitívan csalódj! :)
4-5 nap múlva tesztelj ha nem jön meg.
Drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!